Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει συμφωνία στην πρώτη συνάντηση με Παπανικολάου - Τι ζητάει

Ο Ολυμπιακός χθες ανανέωσε το συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη (η ανακοίνωση είναι για ένα χρόνο, αλλά η συμφωνία είναι μέχρι το 2020) και σήμερα... προχωρά με τους Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Τις συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδελφούς Αγγελόπουλους και τον αντιπρόεδρο Γιώργο Σκινδήλια, κάνουν οι δύο εκπρόσωποί τους και όχι οι ίδιοι οι αθλητές. Την αρχή, έκανε ο ατζέντης του 28χρονου φόργουορντ, Γιώργος Σφαιρόπουλος (αδερφός του πρώην προπονητή του ΟΣΦΠ Κώστα Σφαιρόπουλου), ο οποίος συναντήθηκε νωρίς το μεσημέρι με την πλευρά του Ολυμπιακού. Μετά την πρώτη διαπραγμάτευση δεν υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό και έτσι για την ώρα το μέλλον του Παπανικολάου στον Πειραιά είναι αβέβαιο. Του προτάθηκε συμβόλαιο για για 2+1 χρόνια που αγγίζει συνολικά τα 2,6 εκατομμύρια ευρώ (έπαιρνε 750.000 ετησίως).

Οι δύο πλευρές θα έχουν νέα συνάντηση, αυτή τη φορά πιθανότατα με τον παίκτη να είναι παρών, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον παίκτη να ζητά 1 εκατ.ευρώ ετησίως. Στις 18:00 το απόγευμα, σειρά θα πάρουν οι συνομιλίες με την πλευρά του Ιωάννη Παπαπέτρου, τον οποίο θα εκπροσωπήσει στο ραντεβού ο ατζέντης του, Νίκος Λώτσος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ