Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: Απίστευτη κίνηση -Δανοί έστειλαν με ιδιωτικό τζετ συμπαίκτη τους να δει το νεογέννητο παιδί του

Το μητρικό... φίλτρο μνημονεύεται συχνότερα, αλλά και το πατρικό είναι εξίσου δυνατό. Το απέδειξαν οι Δανοί ποδοσφαιριστές.

Κάποιοι από τους διεθνείς έβαλαν χρήματα και έστειλαν τον συμπαίκτη τους Γιόνας Κνούντσεν με ιδιωτικό τζετ από τη Ρωσία στη Δανία, προκειμένου να δει τη νεογέννητη κόρη του.

Η σύζυγος του αμυντικού, Τρίνε, έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι αρκετές εβδομάδες νωρίτερα από το αναμενόμενο, όταν ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν ήδη στη Ρωσία για το Μουντιάλ. Ομως, μετά τη νίκη της Δανίας επί του Περού με 1-0, το Σάββατο, οι συμπαίκτες του φρόντισαν να δει ο Κνούντσεν τη μικρή.

«Νομίζω ότι πρέπει να θυμόμαστε ότι πέρα από ποδοσφαιριστές, είμαστε άνθρωποι», εξήγησε ο τερματοφύλακας Κάσπερ Σμάιχελ. «Είμαι πατέρας και μπορώ να φανταστώ πόσο σκληρό ήταν για τον Γιόνας να μην είναι εκεί. Υπάρχουν πολλοί πατεράδες στην ομάδα, οπότε θέλαμε να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να δει την κόρη του», πρόσθεσε.

Βέβαια, η επίσκεψη ήταν σύντομη, καθώς ο παίκτης επέστρεψε τη Δευτέρα και εντάχθηκε στην προετοιμασία για την αναμέτρηση της Δανίας με την Αυστραλία, την Πέμπτη στη Σαμάρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ