Αθλητισμός

Τη «διέλυσε» η Σάκκαρη! Τρόμαξε την Ελληνίδα τενίστρια η αντίδραση της Πλίσκοβα - Βίντεο


Η Μαρία Σάκκαρη "διέλυσε" και ψυχολογικά την Καρολίνα Πλίσκοβα, με το Νο 5 του κόσμου στο τένις, να ξεσπά μπροστά στην Ελληνίδα τενίστρια, σπάζοντας με μανία τη ρακέτα της.
Η τεράστια νίκη της Μαρίας Σάκκαρη αναδεικνύεται απόλυτα και από την αντίδραση της αντιπάλου της και νούμερο 5 στην παγκόσμια κατάταξη, Καρολίνα Πλίσκοβα, η οποία ήταν έξαλλη μετά την ήττα της από την Ελληνίδα αθλήτρια.

Η αντίδρασή της αμέσως μετά το τέλος του αγώνα είναι αδιανόητη, αφού η συνήθως ψύχραιμη Τσέχα πρωταθλήτρια, έδωσε μετά βίας το χέρι της στην Σάκκαρη και κατόπιν άρχισε να χτυπάει με μανία τη ρακέτα της μπροστά στην Ελληνίδα αθλήτρια, που έδειξε να τρομάζει από το γεγονός.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...
Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...