Αθλητισμός

Οι εκπλήξεις στην 11άδα του Χάσι

Ο Μπέσνικ Χάσι ετοιμάζει αλλαγές για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας δοκιμάσει ως δεξί μπακ και τον Ζιλέ αλλά και τον Ζντιέλαρ. Με τους βασικούς ο Ταχτσίδης αλλά και ο Ανδρούτσος. Έδειξε και βίντεο για Αστέρα και... ντοπαρε ψυχολογικά τους παίκτες.

Ο Καπίνο διατηρείται κάτω από τα δοκάρια και οι Ρομαό και Ένγκελς στα στόπερ. Από εκεί και πέρα βάσει των δοκιμών για το Ολυμπιακός - Αστέρας ο Φιγκέιρας θα είναι αριστερά και ενώ για δεξιά στην άμυνα ο Χάσι δοκίμασε και Ζντιέλαρ και Ζιλέ. Και τους δύο αυτούς παίκτες τους είχε και ως αμυντικά χαφ πάντως.

Για το κέντρο ο Ταχτσίδης παραμένει ένας δυνατός υποψήφιος καθώς και την Παρασκευή ήταν με τους βασικούς. Εάν παίξει ο Ζιλέ δεξί μπακ θα πάει στον άξονα ο Ζντιέλαρ και δεκάρι ο Οτζίτζα Οφόε. Αλλιώς δυνατός υποψήφιος για... παρτενέρ του Ταχτσίδη είναι και ο Ανδρούτσος, που επίσης ήταν σε βασικές δοκιμές.

Στα δύο... φτερά οι Πάρντο και Σεμπά και για μπροστά φαβορί ο Τζούρτζεβιτς. Ένα πιθανό σχήμα δηλαδή είναι: Καπίνο - Ζιλέ, Ρομαό, Ένγκελς, Φιγκέιρας - Ζντιέλαρ, Ταχτσίδης - Οτζίτζα Οφόε, Πάρντο και Σεμπά - Τζούρτζεβιτς.

Υποψήφιος για 11αδα είναι και ο Μαριν. Εκτός αυτού ο Χάσι είχε και ανάλυση βίντεο για τον αγώνα με τους Αρκάδες και επίσης μιλώντας στους παίκτες του θέλησε να τους φτιάξει την ψυχολογία. Θυμηθείτε εδώ την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο στο Καραϊσκάκη κεκλεισμένων των Θυρών.

Πηγή: gazzetta.gr

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ