Αρχείο

Λαμία: Χαμός σε συνεδρίαση της ΕΠΣ Φθιώτιδας- Καταγγελίες, μηνύσεις και παρέμβαση της αστυνομίας

Επεισοδιακή συνεδρίαση έγινε στην ΕΠΣ Φθιώτιδας στην Λαμία, όπου δύο αντιμαχόμενες πλευρές ανέβασαν τους τόνους, με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, που είχε θέμα «αποφάσεις για σύγκληση Γενικής Συνέλευσης», επτά από τα μέλη που αντιτίθενται στην προεδρεία του Κώστα Σακελλάρη, κατέθεσαν πρόταση μομφής, ζητώντας να γίνει αναδιάρθρωση. Η απάντηση από τον κ. Σακελλάρη ήταν πως τα 35 σωματεία που τον στηρίζουν, θέλουν να γίνει Γενική Συνέλευση, με αποτέλεσμα να αρχίσουν αντεγκλήσεις, φωνές και… εκατέρωθεν καταγγελίες και απειλές, όπως αναφέρει και το Lamiareport.

Το αποτέλεσμα ήταν να κληθεί η αστυνομία για να ηρεμήσει τα πνεύματα, την ώρα που ο πρόεδρος της ΕΠΣ, κ. Σακελλάρης, έκανε λόγο για «πραξικόπημα». Έκανε μάλιστα καταγγελία πως έκλεψαν τις σφραγίδες της ΕΠΣ, ενώ προχώρησε σε μήνυση το βράδυ κατά των επτά που ήρθε σε διαμάχη. Το ίδιο έπραξαν και οι ίδιοι πηγαίνοντας στην ασφάλεια Λαμίας αργότερα.

Την ίδια ώρα, οι επτά ανακοίνωναν τη νέα σύνθεση του ΔΣ, με πρόεδρο τον Μιχάλη Κορδολαίμη, την οποία και θα στείλουν στην ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρομερά πλήγματα! Εσπευσμένη παρουσία Ακάρ λόγω Βατερλό-Μόλις ανακοινώθηκε χερσαία επίθεση στη Συρία οι Κούρδοι χτύπησαν (Βίντεο)

Εξουδετερώθηκαν 3 τουρκικά τεθωρακισμένα οχήματα και δεκάδες στρατιώτες-Περίεργο τουρκικό βίντεο με υποτιθέμενους...