Αρχείο

Απίστευτη προπαγάνδα των αριστερών για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αυστραλία

Οι αριστεροί σε όλο τον κόσμο ξεσάλωσαν πάλι, κατηγορώντας "ανθρωπογενείς" παράγοντες για την κλιματική αλλαγή με αφορμή τις πυρκαγιές της Αυστραλίας. Ενώ είναι αλήθεια ότι οι πυρκαγιές προκαλούνται από τον άνθρωπο, δεν είναι ανθρωπογενείς με τον τρόπο που η Αριστερά σκέφτεται ότι είναι.
Στις Χρυσές Σφαίρες, οι γκλαμουράτοι διάσημοι επικεντρώθηκαν στις πυρκαγιές στην Αυστραλία. Ο Russell Crowe, ο διάσημος ο ηθοποιός που εγκατέλειψε το σχολείο στα 16, υποστήριξε ότι η πυρκαγιά αφορούσε την αλλαγή του κλίματος, γι 'αυτό απαιτούνται επειγόντως διορθωτικές ενέργειες:

"Μην κάνετε κανένα λάθος, η τραγωδία που ξετυλίγεται στην Αυστραλία είναι βασισμένη στην κλιματική αλλαγή", δήλωσε ο Crowe στη δήλωση, που διάβαστηκε στην εκδήλωση. "Πρέπει να δράσουμε με βάση την επιστήμη, να μετακινήσουμε το παγκόσμιο εργατικό μας δυναμικό στην ανανεώσιμη ενέργεια και να σεβόμαστε τον πλανήτη μας για τον μοναδικό και καταπληκτικό τόπο που βρίσκεται. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι έχουμε μέλλον. "

Μια άλλη διάσημη ηθοποιός εξ Αυστραλίας, η Cate Blanchett συμφώνησε: «Όταν μια χώρα αντιμετωπίζει μια κλιματική καταστροφή, όλοι αντιμετωπίζουμε μια κλιματική καταστροφή».

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Χόλιγουντ και τα μέσα ενημέρωσης είναι λάθος. Τίποτα ασυνήθιστο δεν συμβαίνει με το κλίμα της Αυστραλίας. Το μόνο ασυνήθιστο πράγμα είναι ότι οι περιβαλλοντολόγοι εμπόδισαν την αποκατάσταση και οι εμπρηστές βρήκαν διασκέδαση.
Η Αυστραλία έχει από καιρό ζεστά, ξηρά καλοκαίρια. Αυτό που είναι εξαιρετικό για την αυστραλιανή καλοκαιρινή ζέστη είναι ότι, κατά μέσο όρο, η τάση είναι κάτω από τα υψηλά επίπεδα πριν από περισσότερα από 100 χρόνια:

Η μέση βροχόπτωση αυξάνεται επίσης κατά την ίδια χρονική περίοδο:

Όταν έχει αυξηθεί η βροχή σε ένα γενικά ξηρό κλίμα, η φυτική ζωή μεγαλώνει με γρήγορους ρυθμούς. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της ξηρής περιόδου, η εν λόγω ζωή των φυτών μετατρέπεται σε φλούδα. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να ασχοληθείς με αυτό, ο οποίος είναι να τον αφαιρέσεις. Ο Rod Keenan, δάσκαλος του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης, εξηγεί:

Εντάξει, η ελεγχόμενη καύση περιορίζει την εξάπλωση της πυρκαγιάς και καθιστά ευκολότερη την καταστολή, μειώνοντας την ποσότητα εύφλεκτου υλικού. Η εκκαθάριση ή η αραίωση της βλάστησης στις οδικές αρτηρίες και σε άλλες περιοχές συμβάλλει επίσης στη διατήρηση των διαρροών καυσίμων, επιτρέποντας στους πυροσβέστες να έχουν πρόσβαση σε δάση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Όπως επεσήμαναν πρόσφατα οι πρώην αρχηγοί της πυροσβεστικής, από όλους τους παράγοντες που οδηγούν στη σοβαρότητα της πυρκαγιάς - θερμοκρασία, ταχύτητα ανέμου, τοπογραφία, υγρασία καυσίμου και φορτίο καυσίμου - το φορτίο καυσίμου είναι το μόνο που μπορεί να επηρεάσει ο άνθρωπος.

Η επιρροή των περιβαλλοντολόγων στην Αυστραλία, ωστόσο, εμποδίζει λογικές προσεγγίσεις με ανούσιες διαμαρτυρίες.

"Τα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί από τους Πράσινους", δήλωσε ο κ. Joyce στο The Australian.

"Δεν έχουμε πρόσβαση σε φράγματα επειδή έχουν παροπλισθεί σε εθνικά πάρκα λόγω πράσινης πολιτικής. Έχουμε δέντρα που έχουν πέσει πάνω από τα οχήματα και μπλοκάρουν τους δρόμους, οπότε οι άνθρωποι δεν μπορούν ούτε να αποκτήσουν πρόσβαση για να πολεμήσουν την φωτιά ή για να ξεφύγουν από τις πυρκαγιές. Και δεν μπορούμε να χτυπήσουμε τα δέντρα λόγω της πολιτικής των Πρασίνων".

Οι πράσινες πολιτικές οδήγησαν αναπόφευκτα στην πρωταρχική αιτία πίσω από όλες τις πυρκαγιές: εμπρησμός. Από τον Νοέμβριο, η Αυστραλία συνέλαβε 183 άτομα για τις πυρκαγιές. Από αυτές, 127 συλλήψεις ήταν για εμπρησμό, με το υπόλοιπο να είναι αποτέλεσμα απροσεξίας. Επιπλέον, 67 από τους εμπρηστές που εντοπίστηκαν ήταν νεαροί.
Οι ειδήσεις δεν καθορίζουν τα κίνητρα, αλλά η εμπειρία αναφέρει ότι κυμαίνονται από περιπτώσεις με παιδιά που σκόπιμα ξεκινούν πυρκαγιές για ψυχαγωγία μέχρι ψυχοπαθείς που προτίθενται να εκδικηθούν.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ