Αρχείο

Πήγε για βενζίνη και τελικά έκαψε το αμάξι του! (βίντεο)

Αν υπήρχε βραβείο για τον χειρότερο οδηγό της χρονιάς, θα ήταν ένα από τα φαβορί για την κατάκτησή του. Αυτό που έκανε θα μπορούσε να τινάξει στον αέρα ολόκληρη την περιοχή.

 

Ο οδηγός της υπέροχης Mustang θεώρησε καλή ιδέα να κάνει burn out μέσα σε πρατήριο υγρών καυσίμων. Μόνο που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και αυτό έπεσε πάνω σε μία από τις αντλίες.

Σε δευτερόλεπτα, φλόγες άρχισαν να τυλίγουν το όχημα και την αντλία, με τους εργαζομένους να επιχειρούν να σβήσουν τη φωτιά και τους πελάτες να τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν. Για λίγα λεπτά επικράτησε πανικός, η Mustang έγινε στάχτη και όλοι απομακρύνθηκαν.

Ευτυχώς, οι άνδρες της πυροσβεστικής έφτασαν γρήγορα στο σημείο και έσβησαν τη φωτιά πριν γίνει κάποια έκρηξη.

Όσο για τον πρωταγωνιστή, δεν έπαθε το παραμικρό. Ωστόσο, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρές κατηγορίες και θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκάλεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Kατάρρευση Ερντογάν: Δεν έχει λεφτά να πληρώσει τους ισλαμιστές της Συρίας - Τον προειδοποιούν με προσάρτηση της Αλεξανδρέττας

Όμηρος στα ίδια τα “βρώμικα” σχέδια του φαίνεται ότι είναι ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν με τους τζιχαντιστές στην Βόρεια...