Αρχείο

Εσύ θα έδινες το μπουφάν σου σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει; (βίντεο)

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, τι θα κάνατε, σε περίπτωση που καθόταν δίπλα σας στη στάση του λεωφορείου ένα παιδί χωρίς πανωφόρι; Πιστεύετε ότι θα του δίνατε ένα πανωφόρι; Αν επάνω σας βρίσκονταν μόνο το παλτό σας, πιστεύετε πως θα του το δίνατε;

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι βέβαιο πως δεν θα βοηθούσαν, το συγκεκριμένο παιδί. Θα επέλεγαν να το αγνοήσουν. Αυτό, βέβαια είναι λογικό στην εποχή μας. Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται να βοηθήσουν κάποιο συνάνθρωπό τους, μήπως κάτι τέτοιο γυρίσει μπούμερανγκ σε αυτούς.

Πολλά είναι τα περιστατικά, που έχουν ακουστεί και τα οποία είχαν να κάνουν, με την κακή αντιμετώπιση ανθρώπων που πρόσφεραν απλόχερα τη βοήθειά τους στο συνάνθρωπό τους. Σε όποιο μέσο κι αν το επιχειρήσει κάποιος, μπορεί να παρακολουθήσει αντίστοιχα περιστατικά. Έτσι, οι περισσότεροι άνθρωποι από φόβο θα αποφύγουν να δώσουν το χέρι τους στο συνάνθρωπό τους.

Άρα, στην ερώτηση αν θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει, το πιθανότερο είναι να απαντούσατε πως δεν θα το δίνατε. Πιθανότατα να το αγνοούσατε, προσπερνώντας το. Επίσης, πολύ δύσκολα θα ψάχνατε να δείτε τι κάνει μόνο του στον δρόμο.

Ωστόσο, ένα ιδιαίτερο και ενδιαφέρον πείραμα, καταγράφηκε από μία κρυμμένη κάμερα και προκαλεί θαυμασμό.

https://youtu.be/L9O8j9QPZc8

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ