Αρχείο

Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου 2019: Ο τρελός χορός Αμερικανίδας επικοντίστριας για την πρόκριση στον τελικό (βίντεο)

Μόνο έκπληξη δεν αποτέλεσε το γεγονός ότι η Σάντι Μόρις προκρίθηκε στον τελικό του επί κοντώ, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που γίνεται στη Ντόχα. Όμως, η Αμερικανίδα ξέρει να χαίρεται κάθε στιγμή.

Η Μόρις είναι μία από τις πιο δυνατές επικοντίστριες στον κόσμο- μαζί βέβαια με τις Ελληνίδες Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου, οι οποίες επίσης προκρίθηκαν στον τελικό της Κυριακής. Παρόλα αυτά, φρόντισε να πανηγυρίσει σαν να ήταν η πρώτη φορά την πρόκρισή της στον τελικό. Σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media, η Μόρις περνά χορεύοντας μπροστά από την κάμερα, κάνοντας γκριμάτσες.

Βέβαια δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη αθλήτρια. Όχι μόνο γιατί έχει αναδειχθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια στον κλειστό στίβο ή γιατί ήταν «αργυρή» Ολυμπιονίκης. Η Μόρις συνηθίζει να δημοσιεύει «τρελά» βίντεο, όπως για παράδειγμα όταν έκανε μονόζυγο με ένα φίδι τυλιγμένο γύρω της! Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν την Κυριακή, μετά τον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου, θα… χορέψει ως νικήτρια ή αν η Κατερίνα Στεφανίδη θα κάνει τον δικό της χορό.

https://youtu.be/W-F2TYIdMUs

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ