Αρχείο

Η Ευρώπη παραδομένη στο Ισλάμ: Κύμα επιθέσεων κατά χριστιανικών εκκλησιών στην Γαλλία - Δεκάδες περιστατικά με μουσουλμάνους

Πολλά και περίεργα γεγονότα λαμβάνουν χώρα στην Γαλλία εδώ και μερικά χρόνια ξεκινώντας από τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις από ακραίους ισλαμιστές με εκατοντάδες θύματα, μέχρι τις επιθέσεις μέσα στο 2018-19 σε χριστιανικές εκκλησίες, τις οποίες αποκρύβει επιμελώς ο πλήρως ελεγχόμενος τύπος στην Ευρώπη.   

Στη Γαλλία, σύμφωνα με το PR-News, μια γερμανική ιστοσελίδα ειδήσεων, είχαμε 1.063 επιθέσεις σε χριστιανικές εκκλησίες ή χριστιανικά σύμβολα (σταυροί, εικόνες, αγάλματα) στη Γαλλία το 2018.

Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση 17% η αύξηση σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος (2017), όταν είχαμε 878 επιθέσεις.

Ο αρθρογράφος διερωτάται αν έχουμε οργανωμένο σχέδιο ή πιθανή σύγκρουση θρησκειών στην Ευρώπη αρχής γενομένης από την Γαλλία;

Είχαμε για παράδειγμα, βανδαλισμό στην Εκκλησία της Notre-Dame des Enfants, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Houilles, σε άγαλμα της Παναγίας του 19ου αιώνα, το οποίο ήταν εντελώς κονιορτοποιημένο», όπως είπε ένας κληρικός, ενώ ένας κρεμαστός σταυρός ρίχτηκε στο πάτωμα.

Ο καθεδρικός ναός του Saint-Alain στο Lavaur, βανδαλίστηκε και κάηκε ένα μέρος του, ενώ παρόμοια περιστατικά είχαμε σε τέσσερις ξεχωριστές εκκλησίες στην Γαλλία μόνο τον Μάρτιο του 2019.

«Σε αυτή τη χώρα», αναφέρει η γερμανική ιστοσελίδα PR-News, «υπάρχει ένας πόλεμος που είναι ενάντια σε όλα όσα συμβολίζουν τον Χριστιανισμό».

Ποιος μπορεί να είναι κατά κύριο λόγο πίσω από αυτές τις συνεχιζόμενες και αυξανόμενες επιθέσεις σε εκκλησίες στην Ευρώπη;

Η γερμανική ιστοσελίδα αναφέρει: «Οι σταυροί είναι σπασμένοι, τα ιερά κατεστραμμένα, τα αγάλματα θρυμματισμένα».

Τα ίδια προβλήματα αντιμετώπισαν δυστυχώς και γερμανικές περιφέρειες με μεγάλους μουσουλμανικούς πληθυσμούς.

Πριν από τα Χριστούγεννα του 2016, στην περιοχή της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, περίπου 50 δημόσια χριστιανικά αγάλματα θρυμματίστηκαν (συμπεριλαμβανομένων αυτών του Ιησού) μαζί με δεκάδες σταυρούς.

Στη Γαλλία φαίνεται επίσης ότι ο αριθμός των μουσουλμάνων αυξάνεται συνεχώς μαζί με τις επιθέσεις στις χριστιανικές εκκλησίες.

Μια μελέτη του Ιανουαρίου 2017 αποκάλυψε ότι οι επιθέσεις κατά Χριστιανών στη Γαλλία αυξήθηκαν κατά 38%, και από 273 επιθέσεις το 2015, είχαμε 376 το 2016, την εποχή των Χριστουγέννων με αυξητική τάση τα επόμενα χρόνια.

Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα, το 2014, ένας μουσουλμάνος άνδρας έκανε μια «σημαντική πράξη βανδαλισμού» στο Thonon-les-Bains.

Σύμφωνα με την έκθεση της γαλλικής αστυνομίας, ο συγκεκριμένος έσπασε έναν τεράστιο χάλκινο σταυρό έξω από εκκλησία, έσπασε τζάμια του ναού από βιτρό, ενώ "καταπάτησε" την θεία ευχαριστία.

Η ταυτότητα των βανδάλων

Σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις, όταν διαρρέεται κάτι δεν αναφέρεται σε «μουσουλμάνο», αλλά σε μετανάστη, ενώ οι περισσότεροι «δράστες», τυγχάνει να υποφέρουν από θέματα ψυχικής υγείας.

«Ότι κανείς δεν γράφει την αλήθεια και προσπαθεί να αποκρύψει γεγονότα, τότε οι νέοι δράστες θα μπορούσαν να αποτελέσουν ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο», αναφέρει ο Raymond Ibrahim, συγγραφέας του  βιβλίου, «ξίφος και γιαταγάνι», που πραγματεύεται δεκατέσσερις αιώνες του πολέμου ανάμεσα στο Ισλάμ και τη Δύση.

Σύμφωνα με παλαιότερο άρθρο μας το 2017, σε πεδίο μάχης είχε μετατραπεί το κέντρο της πόλης Μάλμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν συμμορία από μετανάστες άρχισε να επιτίθεται σε ανθρώπους και να καταστρέφει ό,τι έβρισκε μπροστά της, προκαλώντας ένα πραγματικό χάος στη σουηδική πόλη.

Αλλά και σε Γερμανία και ειδικά σε Μόναχο, Ντόρτμουντ, οι ιαχές Αλλάχ Ακμπάρ δονούσαν την ατμόσφαιρα. Οι μουσουλμάνοι με μαχαίρα κυκλοφορούσαν και παρενοχλούσαν τις κοπέλες.

Μουσουλμάνοι φώναζαν «Τζιχάντ» και προέβαιναν σε κάθε είδους βανδαλισμού, καταστρέφοντας αυτοκίνητα και δημόσια περιουσία.

Όπως αποκάλυψε ο Σουηδός φωτογράφος, οι αστυνομικοί που περιπολούσαν με τα αυτοκίνητά τους, φοβόντουσαν να τα εγκαταλείψουν και να επέμβουν, ενώ το ίδιο έκαναν και οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι έτρεξαν να κρυφτούν, προκειμένου να «μην ρισκάρουν τη ζωή τους».

Με τη δημοσίευση του φωτογραφικού υλικού, η αστυνομία του Μάλμε εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι «ήταν πολύ ριψοκίνδυνο να επέμβει εκείνη τη στιγμή».

Πάνω από 50 άτομα, μουσουλμάνοι, εφόρμησαν στους δρόμους της σουηδικής πόλης. Εκτός των καταστροφών που προκάλεσαν, πετούσαν καπνογόνα και πυροτεχνήματα στους αστυνομικούς και απειλούσαν να κάψουν την πόλη.

Η Ευρώπη πλέον παραδίνεται στο Ισλάμ, ανεβαίνει η ακροδεξιά παντού και σε λίγο τα αποτελέσματα της πολιτικής που βλέπουμε εδώ και 25 χρόνια, θα τα ζήσουμε μπροστά στα μάτια μας.

Υπενθυμίζουμε για την ιστορία ότι μία θρησκευτική σύγκρουση θα ήταν ότι χειρότερο θα μπορούσε να ζήσει η Ευρώπη μετά τον τριακονταετή πόλεμο τον Μεσαίωνα, στο οποίο κάποιοι "φωστήρες" θέλουν να ξαναγυρίσουν την ήπειρό μας.

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

νεκροί Βρετανοί στρατιώτες
Ένοπλες Συρράξεις 0

Αιματοχυσία στην Οδησσό! Ρωσικοί πύραυλοι αποδεκάτισαν επίλεκτη βρετανική μονάδα SAS -40 νεκρούς και τραυματίες αναφέρει Ισπανός

Παράλληλα, ρωσικές πηγές μιλούν για την εξουδετέρωση 50 Γάλλων και άλλων μισθοφόρων του ουκρανικού στρατού στο Χάρκοβο...