Αρχείο

Ο Β.Πούτιν εύχεται για την 25η Μαρτίου - Τηλεγραφήματα σε ΠτΔ και Πρωθυπουργό: "Ευτυχία, ευημερία & πρόοδο στους Έλληνες"


Του Ευάγγελου Δ. Κόκκινου

Με ανάρτηση στο Facebook η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα γνωστοποιεί πως ο Ρώσος Πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν, έστειλε τηλεγραφήματα στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Έλληνας πρωθυπουργό, με ευχές προς τον Ελληνικό λαό για την Ημέρα Ανεξαρτησίας της χώρας μας από τον τουρκικό κλοιό.

Αναλυτικά η ρωσική πρεσβεία αναφέρει:

"Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε συγχαρητήρια τηλεγραφήματα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπιο Παυλόπουλο και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Ελλάδας.

Επισήμανε ότι η περαιτέρω ανάπτυξη της διμερούς συνεργασίας σε διάφορους τομείς αναμφισβήτητα ανταποκρίνεται στα συμφέροντα των λαών της Ρωσίας, της Ελλάδας και όλης της Ευρώπης. Προς την εμβάθυνση των σχέσεων θα συμβάλει η υλοποίηση των συμφωνηθέντων κατά τη συνάντησή το Δεκέμβριο στη Μόσχα.

Ευχήθηκε στην ελληνική ηγεσία και τους Έλληνες πολίτες ευτυχία, ευημερία και πρόοδο."

https://www.facebook.com/RusEmbGreece/posts/2357459700940263&width=500

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...