Αρχείο

Η Ειρήνη είχε δει στον ύπνο της τον Αρχάγγελο Μιχαήλ! - Εκείνος της έδινε κουράγιο - Δείτε βίντεο

«Οταν επιστρέψω στη Λέσβο, θα πάω καταρχήν να ανάψω ένα κερί στον Αρχάγγελο».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της 21χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου, στους γονείς της, λίγες μόνο ώρα μετά την αθώωσή της για την υπόθεση με την κοκαΐνη.

Η 21χρονη παραμένει στο Χονγκ Κονγκ ενώ η επιστροφή της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μυτιλήνη προσδιορίζεται για τις επόμενες μέρες.

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την αθώωση για την κοκαΐνη

Το μοντέλο παραμένει στο Χονγκ Κονγκ και θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πατρίδα τη Μυτιλήνη.

Μάλιστα όπως είπε η ίδια στους γονείς της κατά τη διάρκεια της κράτησής της στις φυλακές προσευχόταν στον Αρχάγγελο Μιχαήλ και ήταν Εκείνος που της έδινε δύναμη.

Παράλληλα είπε ότι έκανε τάμα και θα επισκεφτεί το μοναστήρι όταν αποφυλακιστεί.

Κεχαγιόγλου για μοντέλο με κοκαΐνη: «Ευτυχής που διαψεύστηκα»

Ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου», ανέφερε ότι η 21χρονη Ειρήνη είδε στον ύπνο της την εικόνα του Ταξιάρχη, το τελευταίο βράδυ στις φυλακές ανηλίκων του Χονγκ Κονγκ. Αυτό την έκανε να πιστέψει ότι ήρθε η ώρα να αποφυλακιστεί. Κάτι που έγινε λίγες ώρες αργότερα.

Ο κ. Κεχαγιόγλου πρόσθεσε ότι μετά την αποφυλάκισή της έφαγαν σε εστιατόρια του Χονγκ Κονγκ. «Οι γονείς της 21χρονης προσπαθούσαν να συνέλθουν από το σοκ της χαράς» είπε και επεσήμανε ότι «ο πατέρας της πίστευε από την πρώτη στιγμή πως η Ειρήνη ήταν αθώα. Ωστόσο η τροπή που είχαν πάρει τα πράγματα, έκαναν τους πάντες να κάνουν άσχημες σκέψεις».

Ακόμη η 21χρονη το πρωί της Πέμπτης μετέβη σε ορθόδοξη ρωσική εκκλησία για να χαιρετήσει τον ιερέα που της συμπαραστάθηκε. Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο ιερέα που την επισκεπτόταν στις φυλακές και της έδινε κουράγιο, τους δύσκολους μήνες της κράτησής της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ