Αρχείο

Τάγμα της Δόξας της οικογένειας: Όταν η δύση «αγκαλιάζει» τις ομόφυλες οικογένειες ο Πούτιν υποδέχεται τους πολύτεκνους γονείς


Σε αντίθεση με την δύση που "σκοτώνει" κάθε μέρα το θεσμό της φυσιολογικής οικογένειας και προωθεί άλλα πρότυπα που δεν συνάδουν με την χριστιανική ηθική , την  παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας για τα παιδιά , ο Βλαντιμίρ Πούτιν παρέθεσε γεύμα στο Κρεμλίνο και παρέδωσε ειδικό μετάλλιο σε πολυτέκνους αποδίδοντας τιμή σε αυτές τις οικογένειες .

Οι πολύτεκνοι γονείς με τα παιδιά τους είχαν ταξιδέψει στην Μόσχα  από τις περιοχές Αστραχάν και Γιαροσλάβλ, τις δημοκρατίες της Καρελίας, τις περιοχές της Buryatia, της Βόρειας Οσετίας-Αλάννας, του Perm και του Primorye και την Αυτόνομη Περιοχή Khanty-Mansi - Yugra.

Το Τάγμα της Δόξας της οικογένειας ιδρύθηκε με Προεδρικό Διάταγμα που υπεγράφη τον Μάιο του 2008 από τον Πούτιν και απονέμεται σε γονείς που διαθέτουν  7 ή περισσότερα παιδιά και φροντίζουν για την υγεία, την εκπαίδευση και την σωματική, πνευματική και ηθική τους ανάπτυξη.

Ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε προς τις οικογένειες αυτές που συγκεντρώθηκαν στο προεδρικό μέγαρο:

Καλησπέρα, φίλοι,

Είναι πραγματικά ευχάριστο να σας καλωσορίσω εδώ στο Κρεμλίνο την παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Παιδιά για αυτή την τελετή παρουσίασης του Τάγματος της Δόξας της οικογένειας.

Υπάρχουν πολλά αληθινά ευτυχισμένα άτομα σε αυτή την αίθουσα σήμερα. Μαζί με τα παιδιά σας, ανακαλύπτετε τον κόσμο ξανά καθημερινά, μοιραστείτε με  υπερηφάνεια  τα επιτεύγματά τους, δείτε πώς οι προσπάθειές σας αναπτύσσουν τα ταλέντα τους και είμαι βέβαιος ότι εμείς από την δική μας την πλευρά κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να τα  βοηθήσουμε να γίνουν ειλικρινείς και αξιοπρεπείς άνθρωποι και αξιόλογοι πολίτες της χώρας μας.

Φυσικά, μια μεγάλη οικογένεια δεν είναι μόνο ευτυχία, αλλά είναι πάνω απ 'όλα μεγάλη εργασία και ευθύνη. Πρόκειται για εργασία χωρίς διαλείμματα και Σαββατοκύριακα.

Τα παιδιά σας, οι ανάγκες, τα προβλήματα και τα ενδιαφέροντά τους είναι πάντα η πρώτη σας προτεραιότητα.

Αυτός ο ευγενικός και γενναιόδωρος δρόμος στη ζωή είναι ένα μονοπάτι που έχετε επιλέξει με γνώμονα την δικής σας καρδιά, και βλέπουμε ότι η γονική σας αγάπη είναι πραγματικά απεριόριστη και φτάνει σε όλα τα παιδιά, είτε τα δικά σας  είτε τα υιοθετημένα παιδιά .

Οι οικογένειες σαν τις  δικές σας, μεγάλες και γεμάτες γενναιόδωρη γονική αγάπη, ενσωματώνουν αιώνες παραδόσεων  ενσυναίσθησης και καλοσύνης, και αποδεικνύουν μέσω του παραδείγματος τους ότι δεν υπάρχουν εμπόδια για την επιθυμία να ενεργήσετε  εποικοδομητικά, και να κάνετε το  καλό  προσφέροντας φωτεινά παραδείγματα  σε όσους θέλουν να σας ακολουθήσουν .

Η φροντίδα των παιδιών και η παροχή βοήθειας για την πλήρη ανάπτυξη των ικανοτήτων τους είναι ένα από τα βασικά κίνητρα που προωθούν τους ανθρώπους, τις οικογένειες και την κοινωνία εν γένει.

Κατά τη διάρκεια αυτών των τελευταίων ετών, η χώρα μας έχει κάνει πολλά για να υποστηρίξει τη μητρότητα και την παιδική ηλικία.

Έχουμε αποτελέσματα. Υπάρχουν όλο και περισσότερες οικογένειες που τεκνοποιούν  δύο ή περισσότερα παιδιά, συμπεριλαμβανομένων των οικογενειών με παιδιά που έχουν υιοθετήσει .

Φυσικά, θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης για τις οικογένειες με πολλά παιδιά , ενώ θα  διασφαλίσουμε ότι πολλά τα παιδιά  που δεν έχουν οικογένεια θα ζουν  πλέον υπό τη φροντίδα νέων γονιών .

Τονίζω ότι οι περιφερειακές και τοπικές αρχές μπορούν να κάνουν πολλά στον τομέα αυτό. Οι υπάλληλοι σε τοπικό επίπεδο βρίσκονται σε καλύτερη θέση για να διαπιστώσουν  τα προβλήματα των μεγάλων οικογενειών.

Πρέπει να γνωρίζουμε αυτά τα προβλήματα, να τα κατανοούμε  και να επιδιώξουμε να τα λύσουμε .

Αυτό ισχύει για όλα τα σημαντικά καθημερινά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της στέγασης. Είναι πάντα εφικτό να βρούμε  λύση εάν αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα με συγκεκριμένο τρόπο.

Φίλοι, θέλω να ευχαριστήσω  όλες τις πολύτεκνες  οικογένειες στη χώρα μας και να σας ευχηθώ σε όλους  υγεία και  ευημερία.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Για άλλη μια φορά, επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ όλους. Θέλω να πω κάτι ακόμα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη μου τελετή. Αλλά αυτό που μου φέρνει πάντα χαρά σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι αυτές οι τελετές έρχονται  εδώ τόσο καλοί άνθρωποι .

Αυτή η καλοσύνη κυριολεκτικά υπάρχει  στον αέρα, είναι απτή, μπορείτε να την αισθανθείτε. Δεν υπάρχει αμφιβολία επειδή έχετε τέτοιο πνεύμα και μεγάλες καρδιές για αυτό και επιτυγχάνετε την ευτυχία στη ζωή.

Ο Θεός να σας δίνει  καλή υγεία,  τύχη και ευτυχία!

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftassagency%2Fvideos%2F1891131220955962%2F&show_text=0&width=560

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...