Αρχείο

Τι έρχεται; - Η σύνδεση της πτώσης Άσσαντ και της Δαμασκού και η εμφάνιση του Εβραίου «Messiah» (Μεσσία) - Το Ιράν «εμπόδιο» στα σχέδια

Εβραίος ραβίνος  του όρους του Ναού, ισχυρίζεται ότι  ο Μεσσίας ( κατά τους Εβραίους πάντα)  θα κάνει  την επίγεια εμφάνιση του , καθώς  επίκειται η  πραγματοποίηση των εβραϊκών προφητειών για την ισχύ του Ισραήλ , με την πτώση της Δαμασκού  και του Άσαντ και την ήττα του Ιράν.

«וְיִצְמַח כּוֹכָב אֶחָד בַּמִּזְרָח וּבְרֹאשׁוֹ שֵׁבֶט, וְהוּא כּוֹכָב שֶׁל יִשְׂרָאֵל, וְאָז יִצְמַח מָשִׁיחַ בֶּן דָּוִד. וְזֶה לְךָ הָאוֹת, כְּשֶׁאַתָּה רוֹאֶה שֶׁנָּפַל נִירוֹן מִזְרָחִי שֶׁבְּדַמֶּשֶׂק, נָפְלָה מַלְכוּת בְּנֵי מִזְרָח, וְאָז תִּצְמַח הַיְשׁוּעָה לְיִשְׂרָאֵל».

Μετάφραση:

«Όταν  ένα αστέρι στην Ανατολή μεγαλώσει  και θα έχει  μια φυλή στο κεφάλι του, αυτό θα είναι το αστέρι του Ισραήλ, και ο Μεσσίας...γιος του Δαβίδ, θα εμφανιστεί . Αυτό θα είναι ένα σημάδι για σας, ότι όταν θα δείτε  να υποκύπτει η Δαμασκό, το βασίλειο των ανθρώπων της Ανατολής (Ιράν)  θα έχει μειωθεί, και θα έχει  αυξηθεί η σωτηρία για το Ισραήλ».

וְהוֹסִיף הרה"ג ר «אַבְרָהָם פֶלְדְּמַן שליט"א, שֶׁ"נִרוֹן מִזְרָחִי "בְּגִימַטְרִיָּא" בַּשַׁאר אַסַאד«עִם הַמִּלִּים. והרמז לכך שבנפילת "דמשק" יבנה ה"מקדש «- ששניהם אותם אותיות רק בסדר שונה. (וראה באריכות בקונטרס "סוד החשמל" להרב יקותיאל פיש שליט"א, מאמר "כשתיפול דמשק תצמח הגאולה לישראל").

Ο Ραβίνος Genius, Avraham Feldman, τόνισε ότι θα πρέπει να ζήσει μια μακρά ζωή για να τα δει όλα αυτά, προσθέτει ότι στην  προφητεία ο «Niro Mizrachi» μεταφράζεται στα  εβραϊκά ως ο Bashar Al Assad.

Και η υπόδειξη για αυτό είναι ότι με την πτώση της Δαμασκού ο Τρίτος «ναός» θα κατοικηθεί. Ο  ραβίνος Yekutiel Fish, είπε  ότι θα πρέπει να ζήσει μια μακρά ζωή για να να τα ζήσει αλλά «όταν η Δαμασκός πέσει, θα υπάρξει λύτρωση για το Ισραήλ».)

Ο στίχος στην βίβλο που συμπίπτει με την αρχαία εβραϊκή λογοτεχνία βρίσκεται στο εδάφιο  24:17, όπου αναφέρονται τα εξής: «Τον βλέπω, αλλά όχι τώρα. Τον βλέπω, να πλησιάζει  και ένα  βήμα πίσω του είναι τέσσερα αστέρια έξω από τον  Ιακώβ ενώ ανατέλλει το σκήπτρο για κυριαρχήσει το Ισραήλ και να πατάξει τις περιοχές  του Μωάβ, και να γονατίσει  όλους τους  γιους του Σέθ».

Ο Ραβίνος Yosef Berger, που έχει έδρα στον Τάφο του Βασιλιά Δαυίδ στο όρος Σιών εξήγησε ότι όταν θα έλθει ο Μεσσίας, αυτός θα συνοδεύεται από «ένα ή περισσότερα αστέρια».

Πρόκειται για  εβραϊκή προφητεία , σύμφωνα με την οποία ο Μεσσίας θα επανέλθει μαζί με την δημιουργία ενός επικείμενου σούπερ Νόβα από την σύγκρουση δύο αστέρων,  που θα είναι το φωτεινότερο αντικείμενο στον ουρανό….ορατό ακόμη και με γυμνό μάτι για τουλάχιστον έξι μήνες , το 2022.

Ο Μεσσίας, για τους Ιουδαίους θα είναι ένας άνθρωπος με εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες, που θα οδηγήσει τον εβραϊκό λαό, αλλά και όλη την ανθρωπότητα στην «μεσσιανική περίοδο», μια εποχή ευημερίας, «παγκόσμιας ειρήνης», αλλά και «θαυμάτων».

Το Ταλμούδ αναφέρει ότι ο Μεσσίας θα εμφανιστεί σε μία περίοδο που η γενιά που θα ζει θα αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα, «σαν ένα ποτάμι από προβλήματα».

Επισημαίνουμε όμως ,  ότι όλα αυτά αποτελούν πλάνες και ότι ο ίδιος ο  Ιησούς υποσχέθηκε τους αποστόλους του πως θα ερχόταν πάλι. Η Αγία Γραφή αναφέρει: "Ας μην ταράζεται η καρδιά σας. Πιστεύετε στον Θεό και σε μένα πιστεύετε. Στο σπίτι του Πατέρα μου υπάρχουν πολλά οικήματα. Ειδάλλως θα σας έλεγα. Πηγαίνω να σας ετοιμάσω τόπο. Και αφού πάω και σας ετοιμάσω τόπο, έρχομαι πάλι, και θα σας παραλάβω κοντά σε μένα, για να είστε κι εσείς, όπου είμαι εγώ. Και όπου πηγαίνω εγώ ξέρετε και τον δρόμο ξέρετε." (Ιωάννης 14: 1 - 3)

Οι άγγελοι υποσχέθηκαν πως ο Ιησούς θα έρχονταν πάλι. Η Αγία Γραφή αναφέρει: "Κι ενώ αυτοί εξακολουθούσαν να ατενίζουν στον ουρανό, καθώς αυτός (ο Ιησούς) ανέβαινε, να, δυο άνδρες με λευκά ενδύματα στάθηκαν κοντά τους. Οι οποίοι και είπαν: Άνδρες Γαλιλαίοι, γιατί στέκεστε κοιτάζοντας στον ουρανό; Αυτός ο Ιησούς που αναλήφθηκε από εσάς στον ουρανό, θα έρθει έτσι, με τον ίδιο τρόπο που τον είδατε να πορεύεται στον ουρανό." (Πράξεις 1: 10 – 11)

 

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι επικίνδυνα και τρομερά «μαντάτα» έρχονται από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες και την περιβόητη Mossad για  την Συρία, η οποία αποτελεί μία από τις πιο  θερμές εστίες πολέμου στον πλανήτη και στην οποία από ότι όλα δείχνουν οι Ιρανοί πατούν πόδι δημιουργώντας στρατιωτική βάση  και εργοστάσιο πυραύλων .

Δορυφορικές φωτογραφίες παρουσιάζουν την δημιουργία ιρανικής στρατιωτικής βάσης στο συριακό  έδαφος αναφέρει ο ισραηλινός τύπος.

Οι ιρανικές ένοπλες δυνάμεις όπως φαίνεται στις φωτογραφίες έχουν δημιουργήσει στρατιωτικές  εγκαταστάσεις σε ένα χώρο που χρησιμοποιείται από τον συριακό στρατό έξω από το Ελ Κίσβα, 14 χλμ νότια της Δαμασκού.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου προειδοποίησε πρόσφατα ότι το Ιράν επιδιώκει να εδραιωθεί στρατιωτικά στη Συρία. «Το Ισραήλ δεν θα επιτρέψει να συμβεί αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

Δορυφορικές φωτογραφίες δείχνουν  δύο σειρές μεγάλων κτιρίων- πιθανώς για στέγαση στρατιωτών και οχημάτων. Τους τελευταίους μήνες, επιπλέον κτίρια φαίνονται να έχουν προστεθεί στην περιοχή.

Το Ισραήλ από την δική του πλευρά έχει πανέτοιμα και πλήρως  επιχειρησιακά τα 5ης γενιάς μαχητικά αεροσκάφη  F-35, τα οποία διαθέτουν τεράστιες δυνατότητες πρόκλησης μακρού βεληνεκούς πλήγματος από πυραύλους αέρος-εδάφους ..από απόσταση ασφαλείας,  και αυτό αποτελεί πολύ μεγάλο προσόν σήμερα.

Επίσης οι ΗΠΑ εξοπλίζουν μέχρι τα δόντια ένα νέο στρατό στην Συρία, ο οποίος αποτελείται από μέλη που θέλουν να διώξουν τον Άσαντ, ενώ οι αμερικανικές δυνάμεις δεν έχουν σκοπό να αποσυρθούν από την Συρία. 

Το σίγουρο όμως είναι ότι ειδικά για αυτό το θέμα θα έχουμε πολύ γρήγορα…..εξελίξεις.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ