Αρχείο

Ο στρατηγός Φ.Φράγκος χτυπάει... Καμπάνες - Αυτή είναι η απειλή του μέλλοντος για την Ελλάδα

Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος «χτυπάει» καμπάνες μέσα στα Χριστούγεννα και αυτή τη φορά δεν είναι για τα ελληνοτουρκικά, αλλά για το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα της Πατρίδας που χρόνο με το χρόνο επιδεινώνεται δραματικά και μετατρέπει την Ελλάδα όχι μόνο σε χώρα γερόντων, αλλά απειλεί να την εξαφανίσει από τον χάρτη τη στιγμή που οι γειτονικοί λαοί, και μιλάμε για την Τουρκία και την Αλβανία, αυξάνονται διαρκώς. 

Ο στρατηγός Φράγκος, που αποδεδειγμένα έχει δείξει το ενδιαφέρον του για την Πατρίδα και τους Έλληνες έκανε μια ομιλία ανήμερα των Χριστουγέννων και αντί ευχών για τις Άγιες ημέρες του δωδεκαημέρου μίλησε για το «μέγιστο πρόβλημα της πατρίδας μας, που είναι το δημογραφικό, με  την δραματική μείωση των γεννήσεων που παρουσιάζουν υστέρηση έναντι των θανάτων, έτσι ώστε το έτος 2.100 να μειωθεί δραματικά στα τρία περίπου εκατομμύρια ο πληθυσμός της Ελλάδος» και την αδιαφορία που επιδεικνύουν οι κυβερνώντες. 

Η τραγικότητα της κατάστασης όσον αφορά το δημογραφικό εμφαίνεται στους δυο πίνακες της «ΕΛΣΤΑΤ», όπου οι γεννήσεις έχουν υστέρηση. Η κατάσταση βέβαια μπορεί να αναστραφεί, εάν τα νέα ζευγάρια των Ελλήνων αποκτήσουν ένα και μόνο παιδί, που λόγω της ένδειας που επέφεραν τα μνημόνια, πλέον αδυνατούν, Τότε θα  έχουμε κατά 10% αύξηση του πληθυσμού.

Με την παράθεση των πινάκων αξίζει να σημειώσουμε ότι, το 2015, σημειώθηκαν 29.368 περισσότεροι θάνατοι (91.847) από γεννήσεις (121.212).

Το 2016, αντίστοιχα 25.894 περισσότεροι θάνατοι (118.792) από γεννήσεις (92.898). Και το  2017, έως 28 Νοεμβρίου ,καταγράφηκαν 31.397 περισσότεροι θάνατοι (113.247) από γεννήσεις (81.850).

«Ελληνίδες και Έλληνες…

Το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας τις τελευταίες δεκαετίες είναι το δημογραφικό.

Ένα πρόβλημα που εσείς θα κρίνετε, αν ηθελημένα ή αθέλητα έχει ξεφύγει της προσοχής της πολιτείας, με αποτέλεσμα να διογκώνεται επιβαρυμένο από τη διαρκούσα οικονομική κρίση και την έκρηξη που παρουσίασε από τις αρχές του 2015 το μεταναστευτικό – προσφυγικό ζήτημα.

Προτείνω λοιπόν να διαθέσετε τον πολύτιμο χρόνο σας και την προσοχή σας στο κείμενο, που παρατίθεται και στην πρόταση που αφορά αναθεώρηση του άρθρου 21 του Συντάγματος της Ελλάδος

Προτείνεται στο άρθρο 21 του Συντάγματος να προστεθούν ως ξεχωριστές παράγραφοι 4  και 5 με ρητή διατύπωση να τηρούνται απαρέγκλιτα και να μην αναθεωρούνται από κυβερνήσεις με ιδεολογία, που δεν εμφορούνται από αρχές και αξίες για την διάσωση-επιβίωση του Χριστεπώνυμου Έθνους των Ελλήνων!

  • Σύσταση ειδικού Ταμείου Αρωγής Οικογενειών, με κάλυψη εξόδων από τον τοκετό έως την ενηλικίωση των τέκνων, αναλογικά με τον αριθμό τους, με πρωτοστάτη την Εκκλησία, τους εθνικούς ευεργέτες που δυστυχώς έχουν εκλείψει και δημόσιους πόρους διασφαλισμένους.
  • Ειδική ενίσχυση των παιδιών που γεννιούνται στη Θράκη και σε ακριτικά νησιά κατά τα πρότυπα του Μακαριστού Χριστοδούλου.

Φίλες και φίλοι, στους κρίσιμους καιρούς που διέρχεται η Πατρίδα μας, δεχόμενη προκλήσεις από όλα τα μέτωπα, πρέπει να θωρακίσουμε  συνταγματικά την διατήρηση των γεννήσεων των Ελληνικών οικογενειών. Αλλιώς, η  προσχεδιαζόμενη «ΑΛΩΣΗ» της χώρας μας, θα συμβεί εκ των ένδον».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Ο ρωσικός Στρατός βγάζει τα "γάντια"! Κατέρριψαν MiG-29 & Su-24- Ισοπέδωσαν τον σταθμό ραντάρ των S-300- Ουκρανοί: Καταστρέψαμε ρωσικά Τ/Θ αξίας 20 εκατ. (Βίντεο)

Ουκρανός Υπουργός Αμύνης: Βρήκαμε τον τρόπο και καταστρέφουμε τα ιρανικά drones, μεγάλη επιτυχία! Καντίροφ: Επελαύνουμε...