Αρχείο

Τα «παιδιά» του Σόρος σε δράση - «Ακτιβιστές» στην Λέσβο σε πορεία υπέρ των μεταναστών - Ξέφραγο αμπέλι η χώρα

Εκατοντάδες «ακτιβιστές» στην  Λέσβο έλαβαν  μέρος σε διαδήλωση υπέρ των προσφύγων, καλώντας  Αθήνα και Βρυξέλλες να καταργήσουν  την συμφωνία με την Τουρκία, και να σταματήσουν  τις απελάσεις,  αφήνοντας τους μετανάστες στη χώρα.

Στην Λέσβο όντως υπάρχουν εικόνες που προσβάλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια καθώς εκατοντάδες μετανάστες πνίγονται στην προσπάθεια τους  να φτάσουν στην Ευρώπη.

Για να τιμήσουν όλους  αυτούς που έχασαν τη ζωή τους και να διαμαρτυρηθούν για τις συνθήκες διαβίωσης για εκείνους που περιθάλπονται στο νησί, εκατοντάδες ντόπιοι και πρόσφυγες διαδήλωσαν στη Μυτιλήνη υπέρ της παραμονής τους, αναφέρει  το ρωσικό κανάλι RT.

Διαμαρτυρόμενοι για τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία με πανό και σημαίες φωνάζοντας «ελευθερία», και απαιτώντας το κλείσιμο του κέντρου κράτησης στην  Μόρια .

Αυτά τα «παιδιά» του Σόρος όμως θέλουν να φυτέψουν» με το έτσι θέλω στην χώρα μας χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες ενώ την ίδια στιγμή οι Έλληνες γεμίζουν τα κοινωνικά συσσίτια λόγω φτώχειας και το κράτος πνέει τα λοίσθια λόγω  οικονομικής κρίσης .

Άλλο βοήθεια σε ανθρώπους που υποφέρουν από τις κακουχίες και άλλο η τοποθέτηση τους μέσα στην ελληνική κοινωνία με σκοπό την εθνολογική αλλοίωση της χώρας.

 Το στρατόπεδο Μόριας στο ελληνικό νησί της Λέσβου είναι ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα της χώρας για τους πρόσφυγες.

Από τότε που ενεργοποιήθηκε η συμφωνία της ΕΕ με την Τουρκία, οι πρόσφυγες που φθάνουν στα ελληνικά νησιά κρατούνται αμέσως , ενώ ξεκινά και μια μακρά διαδικασία ασύλου. Οι περισσότεροι που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις απελαύνονται πίσω στην Τουρκία.

Η συμφωνία, η οποία τέθηκε σε ισχύ τον Μάρτιο, έχει μετατρέψει την  Λέσβο σε μια υπαίθρια φυλακή, με χιλιάδες πρόσφυγες  να έχουν αποκλειστεί στο νησί και ζει σε εγκαταστάσεις που είναι κατάλληλες για περίπου 3.500.

Την ίδια στιγμή όλα τα χερσαία σύνορα στα Βαλκάνια και την Ευρώπη είναι κλειστά και έτσι όλο το βάρος όλων αυτών των ανθρώπων που βιώνουν τόσα προβλήματα πέφτει στην Ελλάδα, η οποία ευρίσκεται στην «κόψη του ξυραφιού» λόγω των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Η διαδήλωση είχε συνθήματα για ανοιχτά σύνορα και τερματισμό των  απελάσεων. Μόλις η πομπή των περίπου 500 ανθρώπων  έφτασε στην πλατεία Σαπφούς, ακτιβιστές που είχαν μαγειρέψει φαγητό το προσέφεραν  στους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Η συμφωνία των προσφύγων ΕΕ-Τουρκίας υπεγράφη πριν από ένα χρόνο. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει όλους τους  "παράτυπους" μετανάστες στην Τουρκία και σε αντάλλαγμα, τα κράτη μέλη της ΕΕ θα δεχθούν την ομαλή επανεγκατάσταση των περισσότερων Σύρων  προσφύγων που ζουν στην Τουρκία.

Η ΕΕ  για τη φροντίδα των περίπου τριών εκατομμυρίων  Σύρων προσφύγων , υποσχέθηκε να επιταχύνει τις διαπραγματεύσεις ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ. Οι Βρυξέλλες  επίσης υποσχέθηκαν μετακινήσεις χωρίς βίζα για τους Τούρκους υπηκόους εντός του χώρου Σένγκεν.

Το πρόβλημα,  εφόσον οι τζιχαντιστές δεν εκδιώκονται από το συριακό έδαφος  είναι ότι θα έρχονται συνεχώς πρόσφυγες και μετανάστες με σκοπό την εθνολογική αλλοίωση της Ευρώπης, και την άνοδο του ακραίου ισλαμισμού εντός των ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων.   

https://youtu.be/EKftsIrpoGo

https://youtu.be/3eTL27jnfwk

https://youtu.be/DvwQGe46r48

 

https://youtu.be/fRSg9ZBOP5c

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ