Αρχείο

Θρησκευτικός πόλεμος σε εξέλιξη στην Ευρώπη: «Σε 10 χρόνια λόγω βλακείας θα γίνουμε όλοι μουσουλμάνοι»Στην Ευρώπη θα διεξαχθεί ένας βίαιος και αιματηρός πόλεμος μεταξύ μουσουλμάνων και μη-μουσουλμάνων  πολιτών , σύμφωνα με ειδική έκθεση  εμπειρογνωμόνων των υπηρεσιών πληροφοριών προς τις πολιτικές ηγεσίeς μεγάλων  χωρών της ΕΕ.

Πολυάριθμοι εμπειρογνώμονες έχουν προειδοποιήσει ότι η Ευρώπη έχει ήδη οδηγηθεί σε έναν τρομερό θρησκευτικό πόλεμο, οι διαστάσεις του οποίου  θα "ξεδιπλωθούν" σύντομα.

Τους επόμενους μήνες από εδώ και στο εξής ​​θα βλέπουμε   αιματοχυσία σε όλη την ήπειρο σε μια μάχη μεταξύ  πολιτισμών αναφέρει η έκθεση που «σπάει κόκαλα».

Η  πρόβλεψη για επικείμενο θρησκευτικό πόλεμο εκτός από  τους  εμπειρογνώμονες, έχει αναφερθεί από ινστιτούτα και δεξαμενές σκέψης αλλά και από επιστήμονες από μεγάλα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια μετά από ενδελεχείς έρευνες που μας προειδοποιούν για το ξέσπασμα βίαιων καταστάσεων .

Μάλιστα πολλοί ειδικοί είχαν αναφερθεί στο θρησκευτικό πόλεμο εντός Ευρώπης  ήδη από το 2006 πριν ξεκινήσει καν η  κρίση της μετανάστευσης.

Αμερικανική «δεξαμενή σκέψης» και ινστιτούτο με έδρα την  Ουάσιγκτον, δημοσίευσε μια συγκλονιστική έκθεση που αναφέρει ο ευρωπαϊκός θρησκευτικός πόλεμος πλησιάζει.

«Οι Σταυροφορίες ξεκίνησαν με μια φήμη του μιάσματος το 1095, όταν ο Πάπας Ουρβανός  II κατήγγειλε τους μουσουλμάνους ότι « είναι εντελώς αποξενωμένοι από τον Θεό ».. «Αυτό  ακριβώς λένε τώρα οι θρησκευτικοί ηγέτες του Ισλάμ δαιμονοποιώντας την δύση σήμερα στα εκατομμύρια των πιστών τους », αναφέροει  Αμερικανός εμπειρογνώμονας  .

Οι μετανάστες ήδη συγκρούονται μεταξύ τους σε στρατόπεδα σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα, ενώ προετοιμάζονται για τα χειρότερα από τους αυτόκλητους αναρίθμητους Ιμάμηδες που ξεφύτρωσαν  στην Ευρώπη.

Ο ίδιος εμπειρογνώμονας υποστήριξε ότι «οι σταυροφορίες» θα ξεκινήσουν και πάλι , αλλά αυτή τη φορά «θα είναι μουσουλμανικές»,  ενώ υπάρχουν εκ των προτέρων ισλαμικοί θύλακες  στην Ευρώπη για τον σκοπό αυτόν οι οποίοι θα δράσουν την κατάλληλη στιγμή .

Άλλες δεξαμενές σκέψης στην Ευρώπη  αναφέρθηκαν επίσης στον αυξανόμενο αριθμό  μουσουλμανικού  πληθυσμού στην Ευρώπη, σε σχέση με τη θρησκευτική μισαλλοδοξία. Εκεί διαπιστώθηκε ότι οι εκρηκτικές  προειδοποιήσεις έρχονται τώρα και  από εξέχοντες θρησκευτικούς ηγέτες.

Πριν από λίγες μόλις ημέρες, Ιταλός καθολικός αρχιεπίσκοπος προειδοποίησε ότι η χώρα του και η υπόλοιπη Ευρώπη  «σύντομα θα  μουσουλμανοποιηθεί».

Ο Monsignor Carlo Liberati, ομότιμος Αρχιεπίσκοπος της Πομπηίας, προέβλεψε αποκαλυπτικά τη μαζική μετατόπιση των Χριστιανών  Ευρωπαίων στο Ισλάμ  λόγω της μείωσης των ποσοστών γεννήσεων και την μικρότερη  δημόσια εμπλοκή της χριστιανικής  εκκλησίας.

Μιλώντας για την Καθολική εφημερίδα La Fede Quotidiana, είπε: «Οι ενορίες είναι το μόνο πράγμα που στέκεται ακόμα όρθιο. Χρειαζόμαστε μια αληθινή χριστιανική ζωή. Όλο αυτό ανοίγει το δρόμο για το Ισλάμ. Εκτός από αυτό, αυτοί κάνουν  παιδιά και εμείς όχι  διότι είμαστε.... σε πλήρη παρακμή. Σε 10 χρόνια θα είμαστε όλοι μουσουλμάνοι, λόγω της βλακείας μας».

Μια απλή ματιά στο μηνιαίο αστυνομικό δελτίο στις χώρες της ΕΕ καταδεικνύει του λόγου το αληθές , με τα περιστατικά βίας από μουσουλμάνους επί τω πλείστων να κυριαρχούν συνεχώς .

Όλοι προειδοποιούν αλλά δεν κάνουν τίποτα , ευτυχώς όμως η πρόνοια του Θεού θα φέρει έτσι  ακριβώς τα πράγματα  που και θα «ξυπνήσουν» όλοι μα όλοι απότομα......... και θα πολεμήσουν και τελικά θα σώσουν τον χριστιανισμό.

 

Βίντεο
http://players.brightcove.net/2540076170001/Ey9zhZNae_default/index.html?videoId=5213886843001
http://players.brightcove.net/2540076170001/VJvk3ZNax_default/index.html?videoId=5253534457001

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ