Αρχείο

Λετονία, Λιθουανία και Πολωνία οι πρώτες χώρες που θα σβηστούν από τον χάρτη (βίντεο, εικόνες)


"Θα τους διαλύσουμε ακόμη και χωρίς τη χρήση πυρηνικών, έχουμε έτοιμα τα σχέδια και θα εφαρμοστούν", αυτή είναι η απάντηση των Ρώσων στην συνεχιζόμενη αμερικανική στρατιωτική ανάπτυξη στα σύνορα της Ρωσίας. Δυστυχώς οι ΗΠΑ επιλέγουν τον πόλεμο και η Ρωσία είναι αναγκασμένη να απαντήσει και άμεσα. Ο Μ.Ομπάμα έστησε μια καλή παγίδα στον Ν.Τραμπ ο οποίος μην μπορώντας πλέον να αντισταθεί στις πιέσεις αναδιπλώθηκε πλήρως λέγοντας πως ήταν η Ρωσία πίσω από τις κυβερνοεπιθέσεις. Υπενθυμίζουμε ότι και η αμερικανική στρατιωτική ανάπτυξη στην Ευρώπη είχε προγραμματιστεί αρχικά για τέλη Φεβρουαρίου.

Στην Ρωσία περιμένουν πλέον δραματικές εξελίξεις ακόμη και έναρξη πολέμου με επίθεση στην Α.Ουκρανία την ημέρα που ο Ν.Τραμπ αναλαμβάνει τα καθήκοντα του.

Η μεταφορά των Αμερικανικών στρατευμάτων προς την Ευρώπη συνεχίζεται εντατικά με  ελικόπτερα UH-60 Black Hawk και CH-47 Chinook.

Πριν λίγο ρωσικά μαχητικά Su-27 αναχαίτισαν Αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος RC-135W με αριθμό 62-4138  και κωδικό κλήσης BEMUD14, που απογειώθηκε από την αεροπορική βάση "Mildenhall" στη Βρετανία  για επιχείρηση στο Καλίνινγκραντ.

Οι ΗΠΑ θα είναι έτοιμες σε 2 εβδομάδες να δημιουργήσουν την πιο ισχυρή δύναμη πυρός στα σύνορα του Καλίνινγκραντ ενώ η Ρωσία διαθέτει μόνο 3 μεραρχίες μαζί με τον Στόλο της Βαλτικής.

Ταυτόχρονα το ΝΑΤΟ μπορεί να ενισχύσει τις δυνάμεις του με επιπλέον πλοία στη Βαλτική ενώ υπάρχει το γερμανικό και το πολωνικό Ναυτικό.

Αν το ΝΑΤΟ αποφασίσει να χτυπήσει πρώτο τότε η Ρωσία μπορεί να ενισχύσει μεν τα στρατεύματα της στην περιοχή αλλά αυτά θα βρεθούν στη γραμμή του πυρός με μεγάλες πιθανότητες καταστροφής.

Γι αυτό και προσανατολίζεται να δημιουργήσει δύο στρατιές αρμάτων μάχης στα σύνορα με Λετονία και Λιθουνία.

Σε περίπτωση πολέμου αυτές οι δύο χώρες θα διαλυθούν και οι ρωσικές δυνάμεις θα φτάσουν γρήγορα στο Καλίνιγκραντ.

Γι αυτό και οι ρωσικές δυνάμεις εκεί θα πρέπει να αντέξουν για 2 ή 3 ημέρες και τότε θα διαλυθεί ο Πολωνικός στρατός μαζί με τις Αμερικανικές Δυνάμεις.

Υπενθυμίζουμε το άρθρο μας για το πόσο σημαντικό είναι το Καλίνιγκραντ Από εδώ ξεκινούν όλα: Αυτή είναι η πρώτη γραμμή άμυνας της Ρωσίας (εικόνες, βίντεο)

Τέλος, το Πεντάγωνο τον Μάρτιο του 2017 θα κάνει την τελευταία δοκιμή της αναβαθμισμένης πυρηνικής βόμβας τύπου B61-12.

Η πυρηνική βόμβα B61-12 κατασκευάζεται από την γνωστή εταιρεία Boeing.

Η αμερικανική πυρηνική βόμβα B61-12 είναι μια τροποποίηση της βόμβας Β61 (που παράγεται από το 1960) και η οποία παράγεται σε τέσσερις εκδόσεις ( B61-3, – 4 – 7 και – 10). Η μαζική παραγωγή των εκσυγχρονισμένων βομβών αυτού του τύπου θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2020.

Οι ΗΠΑ θα μεταφέρουν και θα τοποθετήσουν πυρηνικές βόμβες αυτού του τύπου στην πόλη Büchel, αναφέρουν έγγραφα του προϋπολογισμού των ΗΠΑ.

Στην αεροπορική βάση της γερμανικής πολεμικής αεροπορίας (Bundeswehr) στην πόλη της Büchel στο έδαφος του ομόσπονδου κρατιδίου της Ρηνανίας στην Γερμανία, θα «φιλοξενηθούν» 20 αμερικανικές πυρηνικές βόμβες B61-12.

#USArmy: Overview of the port, day 3 of port operations at Bremerhaven Port, Germany in support of Operation Atlantic Resolve (To Poland). pic.twitter.com/D81sTAaozE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ