Αρχείο

Η κατάντια της αποχριστιανοποιημένης νεολαίας της Ευρώπης στους δρόμους του Λονδίνου-Για αυτό οι μουσουλμάνοι κάνουν ότι κάνουν! (Βίντεο)


Χιλιάδες Βρετανοί μεθυσμένοι νεαροί και νεαρές κατέκλυσαν το βράδυ τους δρόμους του Λονδίνου και των άλλων μεγάλων πόλεων, τύφλα στο μεθύσι σε ένα ακόμη  διαγωνισμό ανθρώπινης εξαθλίωσης.

Η «Μαύρη Παρασκευή», όπως την ονομάζουν είναι αφιερωμένη στα εντελώς ξέφρενα πάρτι που θυμίζουν ρωμαϊκά όργια του Καλιγούλα, με την πρόκληση ταραχών , κάνοντας εμετό στους δρόμους , πέφτοντας έξω από τα ταξί στην πιο άγρια νύχτα του έτους του Ηνωμένου Βασιλείου.

mad-friday-761717

Όλα τα κέντρα των βρετανικών πόλεων αυτήν την ημέρα παρουσιάζουν αυτό το θλιβερό φαινόμενο μιας σακατεμένης πνευματικά , ηθικά και θρησκευτικά νεολαίας που «πιθηκίζει» στους ήχους μιας αλλόκοτης δυτικής μουσικής.

Οι κεντρικές πλατείες των πόλεων θα είναι γεμάτες με μεθυσμένους «γλεντζέδες» από το Μάντσεστερ και το Λονδίνο έως το Κάρντιφ και το Εδιμβούργο.

Οι Βρετανοί  βγαίνοντας για νυκτερινή έξοδο αφήνουν ότι καλό  έχουν μέσα τους στην οικία τους και συμπεριφέρονται σαν άγριοι στην ζούγκλα ,  αναγκάζοντας την αστυνομία να ευρίσκεται σε επιφυλακή για αυτούς αντί να κυνηγάει τζιχαντιστές.

Αυτή είναι η αποχριστιανοποίηση που είχε αναφέρει ο Βλαδίμηρος Πούτιν για την χριστιανική Ευρώπη που αποποιείται την θρησκεία της και τον ορθό δρόμο, έχοντας «εξοκείλει » συνολικά σε όλα τα επίπεδα από τις Βρυξέλλες και  Βερολίνο έως  τις άλλες πρωτεύουσες.

Την ίδια στιγμή μουσουλμάνοι μετανάστες κυριεύουν τις ευρωπαϊκές κοινωνίες σιγά-σιγά, με την στρατιωτικού τύπου τυπολατρία  της θρησκείας τους και των κανόνων τους, εισβάλλοντας στην ψυχή και στο μυαλό πολλών Ευρωπαίων που αηδιάζουν με αυτήν την κατάσταση.

Ο θεσμός της οικογένειας διαλύεται, η πίστη στο κράτος εξανεμίζεται , τα ιδανικά που ανέθρεψαν γενιές ολόκληρες καλύπτονται από το κέρδος, και  έτσι γαλουχείται μια γενιά άμοιρων και άβουλων πλασμάτων που θα αποτελέσουν βορά της νέας τάξης πραγμάτων εύκολα και ανώδυνα.

Η απέχθεια και η ατολμία έχει φτάσει σε σημεία που αυτοί οι νεαροί αλλά και οι υπόλοιποι να μην υπερασπίζονται, πλην εξαιρέσεων,  τις γυναίκες και τις κοπέλες τους από τις επιθέσεις των αλλοδαπών μουσουλμάνων καλώντας απλά την αστυνομία.

Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 300.000 Βρετανοί που αγαπούν τα ξέφρενα πάρτι ξεφάντωσαν και πολλοί από αυτούς κατέληξαν στα νοσοκομεία ως συνήθως.

Το προσωπικό των ασθενοφόρων του Λονδίνου κατέγραψε την προηγούμενη Παρασκευή πολλές γελοιότητες και έλαβε  5.897 κλήσεις πριν από τα μεσάνυχτα.

mad-friday-761714

Για αυτό η Ευρώπη θα πάθει μεγάλη ζημιά από τους μουσουλμάνους και άλλους αλλοδαπούς εισβολείς , διότι έχασε όλα τα ανθρώπινα ιδανικά που ξεχωρίζουν  τον άνθρωπο  από τα άγρια θηρία στην ζούγκλα.

Δείτε το Βίντεο

2fb6e22300000578-3380899-image-m-15_1451665684205nintchdbpict000289485010nintchdbpict000289481212nintchdbpict000289485570nintchdbpict000289485704

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ