Αρχείο

Το 2019 θα ξεκινήσουν τα μεγάλα γεγονότα των προφητειών; (Στοιχεία και έγγραφα)

Το ότι θέλουν έναν πόλεμο αυτό φαίνεται. Το ότι θέλουν μεγάλο πόλεμο φαίνεται από τις προετοιμασίες τους, οι οποίες δεν μπορούν να γίνουν απαρατήρητες λόγω του μεγέθους των. Ταυτόχρονα, με την συνεχή υπενθύμιση μέσω των ΜΜΕ ότι έρχεται πόλεμος, θα καταφέρουν να αδρανοποιήσουν τα αντανακλαστικά των λαών, επειδή η προπολεμική ειρήνη θα συνεχίζεται. Εδώ ακριβώς είναι το κρίσιμο σημείο. Έχουν στα χέρια τους το στοιχείο του αιφνιδιασμού και ο απόλυτος αιφνιδιασμός βοηθάει στην νίκη. Από την άλλη, οι προφητείες που μας άφησαν οι Άγιοί μας δεν αναφέρουν ποτέ χρόνο πραγματοποίησης. Οι προφητείες τους αναφέρουν αλληλουχία γεγονότων και ότι τα ερχόμενα άσχημα γεγονότα θα είναι σύντομα.

Παρατολμώ ν’ αναφέρων κάποια στοιχεία που δείχνουν ότι το 2019 είναι πολύ πιθανόν να πραγματοποιηθούν τα γεγονότα για οποία μας μίλησαν οι Άγιοι της Ορθοδοξίας. Στοιχεία τα οποία αγνοούνται σκόπιμα(;) από πολλούς λόγω της φύσης τους, εν τούτοις αποτελούν μέρος του διεθνούς «παιγνιδιού».

Κατ’ αρχάς, έχουμε πληροφόρηση από την σημαία του ISIS. Στο κέντρο της μαύρης σημαίας του ISIS υπάρχει ένας λευκός κύκλος εντός του οποίου υπάρχει αραβική γραφή. Ο κύκλος αυτός με τα αραβικά γράμματα είναι η σφραγίδα του Μωάμεθ, η οποία όμως έχει έχει υποστεί «καλλιτεχνική» παρέμβαση ούτως ώστε να αλλοιωθεί η πραγματική της εικόνα. Η πραγματική εικόνα της σφραγίδας του Μωάμεθ υπάρχει σ’ έγγραφά του, πολλά από τα οποία σώζονται μέχρι σήμερα. Εδώ λαμβάνεται ως σφραγίδα σύγκρισης, σε σχέση με αυτήν της σημαίας του ISIS, η σφραγίδα που υπάρχει στην τελευταία επιστολή του Μωάμεθ προς τον Μωσεΐλαμα. Αφού αντιστρέψουμε τα χρώματα, όπως φαίνεται αναλυτικά στην παρακάτω φωτογραφία, ώστε να είναι η σύγκριση ευκολότερη φαίνονται καθαρά οι διαφορές. Οι διαφορές προέκυψαν «εντέχνως» ώστε να υπάρχει αμφισημία στην σημαία του ISIS. Δηλαδή υπάρχει διπλή γραφή. Τα αραβικά και τα… αγγλικά, και στ’ αγγλικά είναι γραμμένο “All Jews 2020”. (Δεν υπάρχει το “J” στην σφραγίδα του Μωάμεθ). Δηλαδή, το 2020 θα έχουν τελειώσει όλα. Άρα το 2019 θα έχουν ξεκινήσει.

_2

Επόμενο στοιχείο. Κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, μας έδειξαν την ιστορία του ανθρώπου μέχρι την εδραίωση της Νέας Τάξης, που σημαίνει ότι μας έδειξαν και κάποια μελλοντικά γεγονότα. Η τελετή έναρξης ονομαζόταν “A journey through time” (Ταξίδι στον χρόνο). Μας έδειξαν ότι ο άνθρωπος προήλθε από την εξέλιξη των ειδών της θάλασσας. Δηλαδή, άρνηση της θεϊκής προέλευσης του ανθρώπου. Μας έδειξαν το σήμερα και αμέσως μετά μας έδειξαν έναν πόλεμο. Μας έδειξαν έναν πόλεμο μεταξύ μιας μεγάλης κόκκινης δύναμης (Ρωσία;) εναντίον μιάς συμμαχίας τριών (3) χωρών, που είχαν χρώματα λευκό, κίτρινο και κόκκινο. Κατόπιν η μεγάλη κόκκινη δύναμη διαιρείται σε τέσσερα (4) τμήματα καθώς και η συμμαχία σε τρία (3) τμήματα. Εντελώς ξαφνικά ξαναενώνεται η συμμαχία και από το φωτεινό τετράγωνο στο οποίο βρίσκεται ξεπροβάλει ένα χέρι (τίνος να ‘ναι;) και μ’ δυνατό χτύπημα διαλύει την μεγάλη κόκκινη δύναμη. Όλα αυτά συμβαίνουν ταχύτατα κατά την διάρκεια της τελετής. Μετά τον «πόλεμο», έρχεται η νίκη της Νέας Τάξης, όπως φαίνεται στα διαδραματιζόμενα εντός του Ολυμπιακού Σταδίου, διότι εμφανίζονται το μεγάλο μάτι, ο ανατέλλων ήλιος και το «μυστηριώδες» χέρι να σχηματίζει με τα δάκτυλά του το σήμα της Νίκης (V). Τι σχέση έχουν τώρα όλα αυτά με το 2019; Οι «στρατοί», δεν εμφανίζονται σε ακανόνιστα σχήματα όπως είναι στην πραγματικότητα οι χώρες, αλλά μέσα σε τετράγωνα. Αυτό φυσικά δεν γίνεται τυχαία, διότι τα διαδραματιζόμενα σε τέτοιου είδους τελετές τα πάντα έχουν σημασία. Τα τετράγωνα παραπέμπουν στο σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο, στο οποίο απεικονίζεται ένα σύνολο τετραγώνων και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκυο γίνονται το 2020.

_3Επόμενο. Το γνωστό εθνοκτόνο Υπερμνημόνιο, που ισχύει όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλα τα έθνη, λήγει το 2020. Μέχρι το 2020 πρέπει να έχουν καταργηθεί τα Εθνικά Κράτη και να υπάρχει παγκόσμια κυβέρνηση. Για την Ελλάδα, το Υπερμνημόνιο λήγει ουσιαστικά στις 11 Δεκεμβρίου 2018, με το τελευταίο, με βάση την ημερομηνία υλοποίησης, σημαντικό άρθρο 6 της ομάδος Άρθρων 12, σύμφωνα με το οποίο επιδιώκουν «Κατάργηση μαθήματος Ελληνικής Ιστορίας, κατάργηση για την Ελληνική Επανάσταση, εισαγωγή μαθήματος Ευρωπαϊκής Αναγεννήσεως … Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως από 11.12.2018».

Επίσης παγκοσμίως, πρέπει να γίνει η «Αποδοχή παγκοσμίου διακυβερνήσεως από Ο.Η.Ε. σε διεθνείς ενώσεις, από 1.9.2018» σύμφωνα με το άρθρο 10ΣΤ. Οι προθεσμίες όμως που υπάρχουν δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να παραταθούν έως 9 μήνες, στην ουσία οι προθεσμίες είναι έως το 2019, διότι ήδη σε κάποιους τομείς υπάρχουν καθυστερήσεις. Είναι γραμμένα στο άρθρο 11Α σχετικά με την παράταση των εννέα (9) μηνών «Όλοι οι υπογράφοντες το ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ δεσμευόμεθα για την εφαρμογή των ανωτέρω μεταρρυθμίσεων από 1η Μαΐου 2016 και εφαρμογής εσωτερικού μνημονίου συνεννοήσεως και θρησκευτικής συνεργασίας με την Ε.Ε. από 1.5.2016 καθώς και του εσωτερικού Β΄ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ για πολιτική συνεργασία με την Ε.Ε. από 1.5.2016, οι μεταρρυθμίσεις του παρόντος ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ αν δυνατόν να μεταφερθούν μόνο για λίγους μήνες, συγκεκριμένα για εννέα (9), εάν…».

_4Επομένως το 2020 πρέπει όλα να είναι έτοιμα για την ΝΤΠ, οπότε μέχρι τότε θέλουν πόλεμο διότι κάποιοι στόχοι-παγκόσμια σύμβολα πρέπει να καταστραφούν οπωσδήποτε και δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Ένα άλλο στοιχείο τώρα. Ο άγιος Κοσμάς Αιτωλός έχει προφητεύσει ότι «όλα θα γίνουν στον μεσασμό του ογδόου αιώνος». Πρέπει να δούμε ποιος είναι ο όγδοος αιώνας. Παλαιοτέρα, αλλά και σύμφωνα με την Αποκάλυψη, αιώνας λογιζόταν η χιλιετία. Άρα ο Άγιος Κοσμάς εννοούσε ότι όλα θα γίνουν μεσασμό της ογδόης χιλιετίας και όγδοη χιλιετία είναι αυτή που ζούμε, διότι η μέτρηση των ετών λαμβανόταν με αρχή την κτίση του κόσμου. Για την αρίθμηση αυτή λαμβάνεται υπόψη η μετάφραση των εβδομήκοντα (70) Ιουδαίων, που όμως ήταν εβδομήντα δύο (72), διότι επιλέχθηκαν 6 ραβίνοι μεταφραστές από τις 12 φυλές του Ισραήλ (6Χ12=72), και οι εβδομήκοντα δύο απεφάνθησαν ότι ο κόσμος κτίσθηκε 5508 χρόνια πριν την γέννηση του Χριστού. Οπότε σήμερα έχουμε 7524 από κτίσεως κόσμου (2016 μ.Χ. + 5508 π.Χ.), είμαστε ακριβώς στον μεσασμό του ογδόου αιώνος.

Προκύπτει όμως αστραπιαία ερώτημα λογικότατον. Εφόσον ο κόσμος κτίσθηκε το 5508 π.Χ. πως οι αρχαιολόγοι βρίσκουν αρχαιότητες χρονολογημένες παλαιότερα; Ποιος μας λέει ψέματα; Απαντώ: Κανείς. Προσέξτε! Λένε οι εβδομήκοντα (70) Ιουδαίοι μεταφραστές, που ήταν εβδομήντα δύο (72), όσα ήταν και τα κομμάτια του καταπετάσματος που εσχίσθη στον Ναό του Σολομώντα, ότι ο κόσμος κτίσθηκε το 5508 π.Χ. Χρησιμοποιούν την λέξη «κτίσθηκε» και όχι «δημιουργήθηκε». Ο Δημιουργός μόνο μπορεί να δημιουργήσει, ο κτίστης κάνει «μερεμέτια» εκ των υστέρων από υπάρχοντα υλικά, τα υλικά του Δημιουργού. Οι κτίστες, που λέγονται και τέκτονες, όμως χρειάζονται και κάποιον που να τους κατευθύνει στην κατασκευή του νέου κόσμου, και αυτόν τον αποκαλούν Μέγα Αρχιτέκτων.

Είμαστε λοιπόν στον μεσασμό του ογδόου αιώνος σύμφωνα με τον Άγιο Κοσμά και είναι απίστευτα εντυπωσιακή η είσοδος του κόσμου στον αιώνα (χιλιετία) αυτό. Ο όγδοος αιώνας ξεκινάει από το 7000, σύμφωνα με τον παλαιό τρόπο αρίθμησης των ετών, τον οποίο κάποιοι «πλανητάρχες» ακολουθούν μέχρι σήμερα. Το 7000 λοιπόν ξεκινάει με την ανακάλυψη της Αμερικής! Της Νέας Βαβυλώνος! Διότι 7000 – 5508 = 1492.

_5Ήταν σύμπτωση; Φυσικά και όχι, διότι η Αμερική ανακαλύφθηκε αιώνες νωρίτερα. Ο Κολόμβος γνώριζε την ύπαρξή της από το 1477, σύμφωνα και με στοιχεία που υπάρχουν σε αρχεία άλλων χωρών, π.χ. της Νορβηγίας, αλλ’ αυτό δεν είναι στο θέμα του παρόντος άρθρου.

Επειδή ο «μαγικός» αριθμός επτά (7) είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τ’ αφεντικά του κόσμου, τον χρησιμοποιούν και στις ημερομηνίες. Γι αυτό πολλά ιδιαίτερα κρίσιμα γεγονότα στον πλανήτη έγιναν σε χρονολογίες που αρχίζουν και τελειώνουν σε επτά (7), αλλά σε 7 γι αυτούς. Για μας οι χρονολογίες των ιδίων γεγονότων λήγουν σε εννέα (9) διότι προστίθεται το 5508.

Η Γαλλική Επανάσταση, κατά την οποία διώχθηκε ο χριστιανισμός, «καθαιρέθηκε» ο Χριστός ως Θεός, και λατρεύτηκε ο ορθός λόγος, ξεκίνησε το 1789 ή 7297 (1789 + 5508 = 7297). Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε το 1939 (7447). Ο Κομμουνισμός κατέρρευσε το 1989 (7497) μετά από 70 χρόνια. Η ορθόδοξη Σερβία βομβαρδίστηκε το 1999 (7507). Ο Πρόεδρος της Ε.Ε. είχε ανακοινώσει ότι η πρώτη χρονιά της παγκόσμιας κυβέρνησης ήταν το 2009 (7517).

Όσον αφορά την Ελλάδα. Η Μικρασιατική καταστροφή ήταν απόρροια της Μικρασιατικής εκστρατείας το 1919 (7427). Η παράδοση του ενεργειακού και υδάτινου πλούτου της Ελλάδος έγινε το 1939 (7447). Η Ελλάς χρεοκόπησε το 2009 (7517). Οπότε στο 2019 ίσως συμβεί το κακό, το 2029 είναι μακριά γι’ αυτούς.

Επιπλέον, ο Τσίπρας έδωσε το δικό του χρονικό στίγμα αναφορικά με το θέμα αυτό. Με αφορμή το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε μέσω του tweeter κάτι πολύ σοβαρό. Έγραψε ότι «βάζουμε τα θεμέλια για τον μεγάλο κοινωνικό μετασχηματισμό. Για την Ελλάδα του 2021». Μας πληροφορεί ότι ο χαλασμός που γίνεται αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα, είναι μόνο τα θεμέλια, που σημαίνει ότι είμαστε ακόμη στην αρχή. Αναλογιστείτε τι κακό μας περιμένει. Μας το λένε, δεν το κρύβουν. Εξ’ άλλου τέτοιου είδους δηλώσεις εκλαμβάνονται από τον καθένα όπως τον βολεύει. Ο όρος «μεγάλος κοινωνικός μετασχηματισμός» συμπεριλαμβάνει τα πάντα. Η Ελλάδα του 2021, η Ελλάδα που θα την διαλύσουν για να την ξαναφτιάξουν όπως θέλουν, δεν θα έχει καμία σχέση με την σημερινή. Το 2021 η νέα(!) Ελλάδα θέλουν να είναι έτοιμη. Το «νέα» δεν σημαίνει αναγκαστικά «καλύτερη».

_6Και το τελευταίο… Οι αμερικανοί θα προμηθεύσουν την Τουρκία με F-35, τα οποία αρνήθηκαν να δώσουν στην Ελλάδα, το 2018.

Μακάρι ολ’ αυτά να είναι συμπτώσεις.

Χρήστος Μαντζιάρης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ