Toυ Βασίλη Καπούλα
Νέα απίστευτη πανωλεθρία για την Σ.Αραβία: Οι Χούθι εκτόξευσαν βαλλιστικούς πυραύλους Zilzal-3, Qahir-1 και Scud προς τα στρατόπεδα Al-Mas και Ayn Al-Harrah της Σ.Αραβίας ενώ έπληξαν και εγκαταστάσεις ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή Al-Shaqaiq.
Οι πύραυλοι έπληξαν τους στόχους τους προκαλώντας εκατόμβη νεκρών σαουδαράβων!
Οι φωτογραφίες που θα δείτε δημοσιεύτηκαν από τον λογαριασμό της Χεζμπολάχ, κάτι που έχει τη σημασία του.
Επιπλέον οι Χούθι προχωρούν στο νότιο προάστιο της Σ.Αραβίας καταλαμβάνοντας έδαφος και δημιουργώντας ενέδρες για τους σαουδάραβες στρατιώτες.
Σε μία από αυτές τις ενέδρες 40 στρατιώτες σκοτώθηκαν ενώ στη κεντρική φωτογραφία του άρθρου βλέπετε ένα Χούθι να κουβαλά τον σαουδάραβα που έχει τραυματιστεί.
Η περιοχή Al-Shabakah στην Jizan είναι υπό τον έλεγχο των Χούθι ενώ κατέλαβαν και τα χωριά Al-Qarn και Al-Dafiniyah.
Πλέον στόχος είναι η περιοχή Al-Khabuah και αν καταληφθεί τότε θα έχουν υπό τον έλεγχο τους ένα μεγάλο κομμάτι της περιοχής Jizan της Σαουδικής Αραβίας!



