Αρχείο

Σύννεφα με μανιτάρια από πυρηνικές εκρήξεις εμφανίστηκαν σε πολλά σημεία του πλανήτη.Είναι σημάδι για τον πυρηνικό πόλεμο που έρχεται; H κάτι άλλο...;;;

Τον Ιούλιο του 2016 εμφανίστηκε στο Φοίνξ της Αριζόνα ένα σύννεφο-μανιτάρι που απεικόνιζε μία πυρηνική έκρηξη.Ηταν ένα σπάνιο φυσικό "καιρικό φαινόμενο".

Χτες είδαμε ένα παρόμοιο σύννεφο να εμφανίζεται και στη Σιβηρία και μας έκανε να αναρωτηθούμε πόσο σπάνιο είναι αυτό το καιρικό φαινόμενο και τι συμβολίζει.Η Αγία Γραφή αναφέρει ότι θα βλέπουμε σημάδια στον ουρανό.

Το φαινόμενο αυτό έχει εμφανιστεί σε πολλές περιοχές του πλανήτη και μας θυμίζει την καταστροφή που προκαλείται από τη χρήση πυρηνικών όπλων.Οπως έχει δηλώσει ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν ένας πυρηνικός πόλεμος μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας,είναι πολύ πιθανό να συμβεί στο άμμεσο μέλλον.Μάλιστα έχει πει ότι αν εκλεγεί η Χίλαρυ Πρόεδρος στις ΗΠΑ,αυτός είναι σίγουρος ότι θα συμβεί επί προεδρίας της.

warhawks_love_hitlery.jpeg

Οπως έχουν προειδοποιήσει πριν από μέρες ο Πρόεδρος των ΗΠΑ,Ομπάμα,η Γερμανική κυβέρνηση ,με την Καγκελάριο Μέρκελ,η Τσεχική κυβέρνηση,και χτες η Κινέζικη κυβέρνηση,έρχεται σύντομα μία μεγάλη καταστροφή.Η Κινέζικη κυβέρνηση προειδοποίησε συγκεκριμένα τους πολίτες της να προετοιμάζονται για πόλεμο!

Είναι γνωστό ότι οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο ετοιμάζονται για πόλεμο.

Ετσι τα σύννεφα που βλέπουμε σε όλο τον πλανήτη να εμφανίζονται σε στυλ πυρηνικής έκρηξης,προφανώς είναι πορειδοποίηση για το που οδηγούμαστε.Η Daily Mail έγραψε για το σύννεφο που εμφανίστηκε στη Σιβηρία "Αποκάλυψη Τώρα!"

PAY-The-mushroom-cloud-photograped-from-different-spots-in-Tyumen.jpg

Στο 1ο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε το σύννεφο-μανιτάρι που εμφανίστηκε στη Σιβηρία,και έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι έγινε πράγματι πυρηνική έκρηξη,σύμφωνα με όσα έγραψε το Ρωσικό Sputnik News.

Στο 2ο βίντεο θα δείτε το σύννεφο-μανιτάρι που εμφανίστηκε τον Ιούλιο του 2016 στην Αριζόνα.
Στο 3ο βίντεο θα δείτε μανιτάρι που εμφανίστηκε πρόσφατα στην μυστηριώδη περιοχή Area 51.
Στο 4ο βίντεο θα δείτε τα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τον πλανήτη τις προηγούμενες ημέρες.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=OnmIiAA4RXU]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=qEyIWXsRPpw]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=17__K8Yf6gs]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=713eNL5EYKw]

37AD78D100000578-0-image-m-34_1472462161436.jpg

http://allnewspipeline.com/Nucleo_Nimbus_Clouds_Worldwide_A_Sign.php

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko.blogspot.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Σφαγή" της Ρωσικής πολεμικής Αεροπορίας από τους Ουκρανούς-"Σαν τις μύγες" η αεράμυνα του Ζελένσκι κατέρριψε 14 Ρωσικά μαχητικά σε 2 εβδομάδες!

"Νάνος" αποδεικνύεται  στην πράξη η Ρωσική αεροπορία  απέναντι στην τρομακτική αεροπορική ισχύ του ΝΑΤΟ