Αρχείο

Θα Πλημμυρίσει με Αίμα τον Βόσπορο ο παρανοϊκός Σουλτάνος - Έτοιμο το "Νεκροταφείο Προδοτών της Πατρίδας" (βίντεο)


Έτοιμο είναι το  "Νεκροταφείο Προδοτών της Πατρίδας" από τον δήμο της Κωνσταντινούπολης. Το καθεστώς του Ερντογάν έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα για να γνωρίζουν οι πραξικοπηματίες τι τους περιμένει.

Με τη θανατική ποινή να θεωρείται αρκετά σίγουρη, ο παρανοϊκός Σουλτάνος ετοιμάζεται να τιμωρήσει με παραδειγματικό τρόπο τους πραξικοπηματίες.

Τα tourkikanea.gr  μας πληροφορούν ότι μπήκε πλέον από τον δήμο της Κωνσταντινούπολης η πινακίδα ¨Νεκροταφείο Προδοτών¨ στον χώρο που διαμορφώθηκε μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος, στην περιοχή Πέντικ.
Χτες σε δήλωση που έκανε στο Αβτζιάρ ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Καντίρ Τοπμπάς είπε πως ¨Σήμερα ένας εξ αυτών (εκ των τρομοκρατών της FETÖ με στρατιωτική στολή) για τους οποίους μιλούσα θάφτηκε στο ¨Νεκροταφείο προδοτών της Πατρίδας¨. Ο ένας λοιπόν θάφτηκε εκεί. Η οικογένεια του δεν θέλησε την σωρό του και έτσι θάφτηκε στο ¨Νεκροταφείο προδοτών της Πατρίδας¨.

https://www.youtube.com/embed/bbxNzhZ8iaY

Στο βίντεο η συνάντηση των Τούρκων στρατηγών πριν το πραξικόπημα
https://twitter.com/Conflicts/status/757913854366154752

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Μετά την υπογραφή με την Μόσχα για δεύτερη παρτίδα πυραύλων S-400 οι Τούρκοι προειδοποιούν για ”μπλοκάρισμα” στο Αιγαίο σε περίπτωση ελληνοτουρκικής συρράξεως

Τα ελληνικά νησιά πρέπει να γίνουν άμεσα βάση ισχυρών πυραυλικών συστημάτων (ATACMS και EXOSET) κατά των τουρκικών...