Αρχείο

Ο Τζορτζ Σόρος ποντάρει 100 εκατ. στην χρεοκοπία της Deutsche Bank - «Tσουνάμι» θα σαρώσει την Γερμανική Οικονομία;

 Ο διάσημος  δισεκατομμυριούχος και γνωστός «φιλάνθρωπος» οικονομικός δολοφόνος,  Τζορτζ Σόρος έχει ποντάρει 100.000.000 ευρώ  στοίχημα ότι μια μεγάλη ευρωπαϊκή τράπεζα θα καταρρεύσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα .

Ο ίδιος  πήρε αρνητική θέση σορτάροντας  σε μετοχές της Deutsche Bank, την Παρασκευή, μετά την ψηφοφορία  του Brexit την Πέμπτη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι  ολοένα και περισσότερες ενδείξεις αναφέρονται ότι η γερμανική οικονομία και προσωπικά η Άνγκελα Μέρκελ προσπαθεί να σώσει την κατάσταση  στον απόηχο της απόφασης των Βρετανών να αποχωρήσουν  από την ΕΕ.

Η διαχείριση του Ταμείου Σόρος ανακοίνωσε την  αρνητική θέση του  στο γεγονός της μείωσης της κερδοφορίας και της χρεοκοπίας της γερμανικής τράπεζας.

Οι οικονομικοί δολοφόνοι  Γερμανοί έτσι όπως πάνε θα  καταστρέψουν την παγκόσμια Οικονομία. Μετά από τόσες δεκαετίες που  έβγαζαν «φτηνό » χρήμα από την αγορά των παραγώγων, τα παιχνίδια τους, έχουν φέρει το χρηματοπιστωτικό σύστημα  στο χείλος του γκρεμού.

Με επικεφαλής την  παραπαίουσα τράπεζα Deutsche Bank, που βρίσκεται στο κατώφλι της πτώχευσης, οι μεγάλο-επενδυτές στις διεθνείς αγορές, φοβούνται ότι έρχεται ένα νέο «τσουνάμι» που θα σαρώσει την Γερμανική Οικονομία.

Στην  συνέχεια, καθώς η κρίση θα μεταδίδεται σε όλες τις αγορές  της ευρωζώνης, της Ασίας και της Αμερικής, θα φέρει έναν οικονομικό «Αρμαγεδδώνας» που μπροστά του η κρίση του 2008 θα φαίνεται σαν «παιχνίδι».

Η Γερμανική τράπεζα έχει χάσει από την αρχή του 2016 το 37% της αξίας της και έμπειροι οικονομολόγοι, πιθανολογούν ότι η πτώχευσή της μπορεί να είναι το πρώτο στην σειρά ντόμινο.

Όταν σκάσει η φούσκα  θα επέλθει  έκρηξη της παραφουσκωμένης αγοράς των 73 τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε παράγωγα και θα απελευθερώσει όλη την αγορά «τοξικών» τίτλων που θα τινάζει στον αέρα, την μία τράπεζα μετά την άλλη.

Ωραία σενάριο για την ανθρωπότητα από τα διεθνή λαμόγια .

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ