Αρχείο

ΗΠΑ: Αποκαλύφθηκε παράξενη «μασονική αστυνομία» στο Λος Άντζελες

ΗΠΑ: Αποκαλύφθηκε παράξενη «μασονική αστυνομία» στο Λος Άντζελες

ΗΠΑ: Αποκαλύφθηκε παράξενη «μασονική αστυνομία» στο Λος ΆντζελεςΗΠΑ: Αποκαλύφθηκε παράξενη «μασονική αστυνομία» στο Λος Άντζελες

Ισχυριζόμενοι ότι είναι οι απόγονοι των Ναϊτών Ιπποτών, το “Αστυνομικό Τμήμα Τεκτονικής Αδελφότητας” έχει ορκιστεί να «προστατεύσει τους Μασόνους Μεγάλους Δάσκαλους» σε 33 πολιτείες.

Τρεις κάτοικοι της Καλιφόρνια συνελήφθησαν στις 30 Απριλίου με την κατηγορία ότι παρουσιάζονταν ως αστυνομικοί και αφέθηκαν ελεύθεροι αργότερα την ίδια ημέρα. Με τον ισχυρισμό ότι πρόκειται για την «αρχαιότερη αστυνομική δύναμη στον κόσμο», το Αστυνομικό Τμήμα Μασονικής Αδελφότητας (MasonicFraternal Police Department) ισχυρίστηκε ότι έχει δικαιοδοσία σε 33 πολιτείες (συμπτωματικά, το 33 είναι ο ιερότερος αριθμός στο Τεκτονικό συμβολισμό).

Το έμβλημα της αστυνομικής δύναμης διαθέτει την μασονική πυξίδα και τους δύο Πυλώνες και το λογότυπο του Τάγματος της Αστέρος της Ανατολής – μια ανεστραμμένη πεντάλφα.

Η «αστυνομική δύναμη» ήταν πολύ καλά εφοδιασμένη καθώς βρέθηκαν κονκάρδες, όπλα, στολές, σύνεργα επιβολής του νόμου, ακόμη και οχήματα της αστυνομίας μετά από αναζήτηση σε δύο ανώνυμες τοποθεσίες.

Ο Αρχηγός της Τεκτονικής Αστυνομίας είναι ο David Henry – ένας υψηλόβαθμος Τέκτων. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της αστυνομικής δύναμης του, ο Χένρι είναι ένας “απόλυτος κυρίαρχος Ανώτατος Μεγάλος Δάσκαλος 32 ° 33 ° Χ °”, που σημαίνει ότι απέκτησε τον υψηλότερο βαθμό στην μασονική κλίμακα. Ως εκ τούτου, παρά ότι η είδηση απεικονίζει το τρίο ως τρεις παράφρονες που κάνουν τους αστυνομικούς, υπάρχει κάποια πραγματική δύναμη και επιρροή πίσω από την Τεκτονική αστυνομική δύναμη.

ΗΠΑ: Αποκαλύφθηκε παράξενη «μασονική αστυνομία» στο Λος Άντζελες
David Henry, Tonette Hayes και Brandon Kiel

ΗΠΑ: Αποκαλύφθηκε παράξενη «μασονική αστυνομία» στο Λος Άντζελες
Ο Brand Kiel (αριστερά) και ο David Henry (δεύτερος από δεξιά) σε μια μασονική εκδήλωση


Ο Henry (αριστερά) απεικονίζεται μαζί με τον αρχιφύλακα της αστυνομίας του Λος Άντζελες James Townsend, που προτρέπει τους κατοίκους της πόλης να κάνουν πορεία ειρήνης για τον (νεκρό νεαρό Αφροαμερικάνο) Trayvon Martin

Σύμφωνα με κάποιες πηγές, ο Henry είναι επίσης παραγωγός βραβευμένο με βραβείο Emmy.


«Ο ηλικίας 46 ετών Henry, φέρεται να έχει κερδίσει ένα βραβείοEmmy το 2002 – φώτο – για το έργο του ως παραγωγός σε μια ιστορία του Fox11. Επίσης, είναι συν-παραγωγός ενός ντοκιμαντέρ με τον Hayes αρκετά χρόνια αργότερα, για έναν ηγέτη για τα πολιτικά δικαιώματα, ανέφερε η εφημερίδα Los Angeles Sentinelτο 2007». – Daily Mail, ένας βραβευμένος με βραβείο ΕΜΜΥ παραγωγός και ένας κορυφαίος κυβερνητικός βοηθός που ήθελε να γίνει γερουσιαστής – είναι στην ελίτ της «Τεκτονικής Αστυνομίας»του LA;

Ο David Henry ήταν επικεφαλής της Αστυνομίας με τον γαμπρό του, ο οποίος είναι ο Brandon Kiel που είναι «μεγάλος αρχιερέας» 33ου μασονικού βαθμού. Σε ένα βίντεο του 2014, ο David Henryανακοίνωσε στην μασονική στοά του ότι ο Kiel σχεδιάζει να θέσει υποψηφιότητα για τη Γερουσία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2016.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=5fg0xhwhKHo]

Ο Kiel εργάστηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης από το 2013 ως βοηθός στην Γενική Εισαγγελέα της Πολιτείας Kamala Harris. Έχει τοποθετηθεί σε αμειβόμενη άδεια από τις 30 Απριλίου.


Η Γενική Εισαγγελέας Kamala Harris

Η ιστοσελίδα της παράξενης αστυνομικής δύναμης ισχυρίζεται ότι ο Henry επιβλέπει 33 μασονικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων Αδελφοτήτων ανδρικών και γυναικείων και ελληνικών οργανώσεων (εννοείται αδελφότητες με γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου).

Ένα screenshot από την ιστοσελίδα.

“Η Μασονική Αδελφική Οργάνωση είναι η παλαιότερη και πιο σεβαστή οργάνωση στον «Κόσμο». Οι Μεγάλοι Διδάσκαλοι στις διάφορες πολιτείες αντιμετωπίζουν σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια των αρμοδιοτήτων τους και τα μέλη των οικογενειών τους. Το πρώτο Αστυνομικό Τμήμα δημιουργήθηκε από τους “Ναΐτες ιππότες” πίσω στο 1100 π.Χ.

Το Αστυνομικό Τμήμα Μασονικής Αδελφότητας (MFPD) είναι οι Ιππότες του Ναού!

Όταν μας ρωτάνε ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Αστυνομικού Τμήματος της Μασονικής Αδελφότητας και άλλων αστυνομικών τμημάτων, η απάντηση είναι απλή για μας. Ήμασταν εδώ πρώτα! Γεννηθήκαμε σε αυτό τον Οργανισμό, η γραμμή αίματός μας πάει βαθύτερα από μια αίτηση. Είναι κάτι περισσότερο από μια θέση εργασίας. Αποτελεί υποχρέωση.

Το MFPD είναι μια Αυτόνομη Μασονική Δικαιοδοσία (Δήμος) που βρίσκεται εντός της Πόλης της Santa Clarita, Καλιφόρνια. Ο Αρχηγός της Αστυνομίας είναι ο αξιότιμος Μεγάλος ΔιδάσκαλοςDavid Henry 33ου εξελέγη και διέπεται από ένα Ανώτατο Συμβούλιο και 33 Μασονικά Δικαιοδοσίες. Επιβλέπει μισό εκατομμύριο μέλη σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δεν είμαστε “Sovereign Citizens’ ούτε έχουμε επιτρέπουμε καμία τρομοκρατική δραστηριότητα!

Το MFPD παρέχει υπηρεσίες στους Μεγάλους Διδασκάλους και στις μασονικές δικαιοδοσίες τους, καθώς και άλλες σε άλλες αδελφότητες. Το M.F.P.D. θα βρίσκεται σε άλλες 33 πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της Πόλης του Μεξικού. Υποστηρίζουμε όλες τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου. Η αποστολή μας είναι να διατηρήσουμε την ακεραιότητα, την τιμή και την κληρονομιά των ιδρυτών μας, των μασονικών οργανώσεων, όλων των Μεγάλων Διδασκάλων και του Συντάγματος και των νόμων τους..”

Οι Αρχές άρχισαν να διερευνούν την Τεκτονική Αστυνομία αφότου ο Henry επικοινώνησε με σερίφηδες σε ολόκληρη την Πολιτεία της Καλιφόρνια ζητώντας συναντήσεις, ισχυριζόμενος ότι είναι «σε θέση να αποκτήσει Intel που δεν είναι προσβάσιμο σε μη-αδελφικές οργανώσεις».

Οι αρχές αναφέρουν ότι η έρευνα ξεκίνησε όταν εστάλησαν επιστολές σε αρχηγούς της αστυνομίας στην Καλιφόρνια ανακοινώνοντας τη νέα ηγεσία της ομάδας. Ο Kiel χαρακτηρίστηκε ως «Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος».

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ύποπτοι δεν ήταν σε θέση να εξηγήσουν σωστά ποια είναι η αποστολή τους.

Από τη δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών, υπήρξε μια ισχυρή σύνδεση μεταξύ της αστυνομίας και του Τεκτονισμού. Ενεργοί Τέκτονες έχουν το καθήκον της προστασίας των αδελφών τους υπό οποιαδήποτε συνθήκες. Εδώ είναι σήματα που χρησιμοποιούνται από μασόνους αστυνομικούς και σερίφηδες.


Αν και δεν φοριούνται σε επίσημες στολές, τα μέλη της αστυνομίας που είναι Ελευθεροτέκτονες μερικές φορές φορούν τέτοιες κονκάρδες στα πολιτικά ρούχα ως μια μορφή αναγνώρισης.

redskywarning.blogspot.co.ke

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ