Αρχείο

Ιδού η "ανάπτυξη" : Χιλιάδες Έλληνες σε διανομή τροφίμων - Πανικός, ένταση και λιποθυμίες - Εικόνες που προκαλούν οργή (βίντεο)


Η Ελλάδα που λιμοκτονεί, η Ελλάδα που αργοσβήνει. Χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στο Περίπτερο 16 της ΔΕΘ για την τρίτη διανομή τροφίμων, φρούτων - λαχανικών, ελαιολάδου, κοτόπουλου, τυριού και ειδών βασικής υλικής συνδρομής (απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων).
Για να συγκρατήσουν τον κόσμο οι υπεύθυνοι έβαλαν κάγκελα μπροστά από το σημείο της διανομής αλλά αυτό άναψε τα αίματα.

Χαρακτηριστικό της απόγνωσης του κόσμου είναι ότι χιλιάδες αγανακτισμένοι δικαιούχοι έχουν "σπάσει" τουλάχιστον τρεις φορές τα προστατευτικά κιγκλιδώματα,προκειμένου να περάσουν.

H διανομή διακόπηκε μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη και να φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί.

Η έκρυθμη κατάσταση παραμένει.

Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι, που συνολικά φτάνουν τους 9.196, κατά την προσέλευσή τους είναι αναγκαίο να προσκομίζουν το δελτίο ταυτότητας ή το διαβατήριό τους, την αίτηση ΗΔΙΚΑ-ΤΕΒΑ και εξουσιοδότηση, σε περίπτωση που δεν παραλαμβάνουν αυτοπροσώπως τα είδη.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Δείτε το υλικό του thestival.gr:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ