Αρχείο

Αγιορείτης μοναχός Παΐσιος για την Πανορθόδοξη Σύνοδο: «Πώς είναι δυνατόν κύριε Βαρθολομαίε να ενωθούν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί με τους αιρετικούς;»

06-06-16(Παλ. Ημερ.) ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟΣ Ή ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ;

Μετά τη χθεσινή ΒΟΜΒΑ-Ανοιχτή επιστολή αγωνιστών και ομολογητών αγιορειτών πατέρων, άλλος ένας αγιορείτης πατέρας, ομολογεί και μαρτυρεί αληθινή Ορθόδοξη πίστη. Ο προβληματισμός των αγιορειτών πατέρων είναι πολύ έντονος, καθώς πλησιάζει η ώρα για την Πανόρθοξη Σύνοδο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κλήρος και λαός, είναι ανενημέρωτος σχετικά με τα θέματα και τις αποφάσεις που πρόκειται να ληφθούν εκεί. Εμείς προσπαθούμε και θα προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να σας ενημερώσουμε.

Ακολουθεί η επιστολή:

Μόνο Αγία και Μεγάλη Πανορθόδοξος Σύνοδος δεν είναι αυτό που ετοιμάζει ο Οικουμενικός Πατριάρχης μας, διότι έχει σκοπό να ενώσει την Ορθόδοξη Εκκλησία με τις αιρέσεις του Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών που πιστεύουν στην "θεωρία των κλάδων", δηλαδή ότι όλες οι αιρέσεις "έχουν την αλήθεια" αφού ήδη ο Πατριάρχης δέχεται την "βαπτισματική θεολογία" ότι όλα τα βαπτίσματα των αιρετικών είναι έγκυρα, διότι ο προ αυτού Οικουμενιστής Αθηναγόρας έκανε άρση αναθεμάτων των αγίων Πατέρων μας προς τους αιρετικούς και δέχθηκε τα μυστήρια τους.

Ειδικά θέλει να ενώσει την Ορθόδοξη Εκκλησία με την "αδελφή εκκλησία" του αρχηγού των αιρετικών και να την τοποθετήσει κάτω από το πρωτείο και το αλάθητο που Πάπα, που βλασφημεί τον Χριστό και λέει ότι τον εκπροσωπεί επί της γης και αυτός επιτελεί το έργο της σωτηρίας, για αυτό πωλούσε τα συγχωροχάρτια και έστηνε σαν κριτής Ιερά Εξέταση όπου έκαιγε και σκότωνε όσους τον αμφισβητούσαν και έτσι οδήγησε την δύση στη αθεΐα και μόλυνε την γη με εγκλήματα, όπως σταυροφορίες με τις οποίες λεηλάτησε την Κωνσταντινούπολη και αφάνισε το Βυζάντιο, αποικιοκρατίες με τις οποίες χάθηκαν λαοί και φυλές, μετέστρεψε το Βατικανό σε κράτος σκοτεινής εξουσίας με τράπεζα "αγίου πνεύματος" , παράνομα εμπόρια, με συνεργασίες δικτατόρων (Χίτλερ, Μουσολίνι, Πινοσετ κ.α.), που ευλόγησε γενοκτονίες όπως του Κεμάλ, του Άουσβιτς, του Καρδινάλιου που αγιοποίησε Στέπινατς κατά των Ορθόδοξων Σέρβων, που δημιούργησε την πονηρή "εκκλησία της Ουνίας" για να πολεμάει την Ορθόδοξη Εκκλησία μέσα στην ίδια περιοχή της, που κάλυψε τις ατέλειωτες παιδεραστίες και κακοποιήσεις των "ιερέων" του, που υπέγραψε ότι οι Εβραίοι δεν σταύρωσαν τον Κύριο, που λέει ότι ο Ιούδας συνέβαλε στην σωτηρία των ανθρώπων με την προδοσία του, που λέει συχνά ότι ο Χριστός δεν είναι Θεός και ότι όλες οι θρησκείες είναι το ίδιο και έχουν τον ίδιο σκοπό και ότι κατά την βατικάνειο σύνοδο, ότι καινούργιο πει ο Πάπας καταργεί το παλιό που είπε ο Χριστός στο Ευαγγέλιο.

Πώς είναι δυνατόν κύριε Βαρθολομαίε να ενωθούν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί με τους αιρετικούς που άλλαξαν τα δόγματα της Αγίας και Αποστολικής Εκκλησίας και πήραν στο λαιμό τους τόσα εκατομμύρια πιστούς; Πώς δεν το αισθάνεστε ότι πρέπει η Ορθόδοξη Εκκλησία να μείνει ανόθευτη, διότι μόνο δι' αυτής επιτελεί ο Θεός το έργο της σωτηρίας, διότι οι άλλες εκκλησίες είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα προς απώλεια των ανθρώπων και μόνο στην Ορθόδοξη Εκκλησία ενεργεί το Άγιον Πνεύμα;
Δυστυχώς όμως τον Πατριάρχη δεν τον νοιάζουν οι επιπτώσεις των αντικανονικών ενεργειών του, που απαγορεύουν οι Άγιοι Πατέρες μας και ότι σε 1 μήνα θα δημιουργηθεί ένα απέραντο σχίσμα σε όλη την Ορθόδοξη Εκκλησία, όπως έγινε με την αλλαγή του ημερολογίου.

Αδελφοί μου Χριστιανοί, ας κάνουμε προσευχή να μην πραγματοποιηθεί αυτό το σατανικό σχέδιο των Οικουμενιστών Πατέρων , δηλαδή η ένωση της Ορθ. Εκκλησίας με τις αιρετικές "εκκλησίες", διότι η Παγκοσμιοποίηση που ετοιμάζει την έλευση του αντιχρίστου θέλει και την ένωση των θρησκειών και ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι ο πλέον θερμός υποστηρικτής και θα τιμωρήσει όσους δεν δεχθούν τις αποφάσεις αυτής της Συνόδου, που θα καταργήσει τις αποφάσεις των προηγούμενων Συνόδων. Μετά τη Σύνοδο τα πράγματα θα αλλάξουν και αλλοίμονο σε όποιον τολμήσει να αντιμιλήσει στις αποφάσεις της Συνόδου.

Ας δείξουμε αδελφοί στο Θεό μας και "έμπροσθεν των ανθρώπων" ότι δεν συμφωνούμε με την προδοσία της πίστεώς μας και του αρχηγού της Εκκλησίας μας Ιησού Χριστού.

Παϊσιος Μοναχός
Αγιορείτης

 

https://www.pentapostagma.gr/2016/05/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%85.html

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ