Αρχείο

Ο Μασόνος μακελάρης Μπρέιβικ δικαιώθηκε,θα έχει και χαμάμ στο κελί του!

Ο Μασόνος μακελάρης Μπρέιβικ δικαιώθηκε,θα έχει και χαμάμ στο κελί του!

Ο Μασόνος μακελάρης Μπρέιβικ δικαιώθηκε,θα έχει και χαμάμ στο κελί του!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=UCWtcosYyHQ]

Ο Μασόνος μακελάρης Μπρέιβικ δικαιώθηκε,θα έχει και χαμάμ στο κελί του!
ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ….

 

ΕΔΩ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΝΑ’Ι’ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ…

Ο Μασόνος μακελάρης Μπρέιβικ δικαιώθηκε,θα έχει και χαμάμ στο κελί του!

 

Ο 33χρονος Μπρέιβικ, που τον περασμένο Ιούλιο σκότωσε 77 ανθρώπους στο Όσλο και στο νησί Ουτόγια αυτοπαρουσιάζεται ως «συγγραφέας».

Μόλις οι αστυνομικοί έφεραν τον Μπρέιβικ στην αίθουσα και του έβγαλαν τις χειροπέδες, εκείνος απηύθυνε ακροδεξιό χαιρετισμό στο ακροατήριο, το οποίο αποτελείται από τις οικογένειες των θυμάτων, επιζήσαντες και δημοσιογράφους. Ο χαιρετισμός αυτός, εξηγεί στο «μανιφέστο» του, αντιπροσωπεύει «τη δύναμη, την τιμή και την πρόκληση απέναντι στους μαρξιστές τυράννους της Ευρώπης».

Ο Μπρέιβικ δάκρυσε παρακολουθώντας το 12λεπτο προπαγανδιστικό βίντεο που είχε δημοσιοποιήσει ο ίδιος την ημέρα των επιθέσεων.

Άρχισε να κλαίει τη στιγμή που στο δικαστήριο προβλήθηκε η ταινία, η ταινία αποτελεί ένα μοντάζ από φωτογραφίες και σχέδια που εικονίζουν κυρίως μουσουλμάνους εξτρεμιστές.

Νωρίτερα, είχε ακούσει με απάθεια τους εισαγγελείς να διαβάζουν τα ονόματα των θυμάτων του και να αφηγούνται, με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, τη σφαγή που διέπραξε, ενώ χαμογέλασε όταν ένας από τους εισαγγελείς, ο Σβάιν Χόλντεν, υπενθύμισε το παρελθόν του.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=lGwRKY0NzKM]

Ο Χόλντεν έδωσε πληροφορίες για τη δράση του Μπρέιβικ και τη συμμετοχή του σε διάφορες οργανώσεις από το 1995 μέχρι την ημέρα της σύλληψής του, συμπεριλαμβανομένης και της ομάδας των Ναϊτών Ιπποτών, την ύπαρξη της οποίας είχαν αμφισβητήσει οι αρχές (THΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ).

Από «παρανοϊκή σχιζοφρένεια» πάσχει ο Νορβηγός μακελάρης, Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, σύμφωνα με τη διάγνωση των (Μάλλον μασόνων) ψυχιάτρων που διορίστηκαν από το δικαστήριο για να εξετάσουν τον 32χρονο δράστη της διπλής επίθεσης της 22ας Ιουλίου ( 22/7 –> 2+2+7= 11 όπου 11 = ο αγαπημένος αριθμός των μασόνων).
Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να καταλογιστεί ποινική ευθύνη στον Μπρέιβικ, ανακοίνωσε η νορβηγική εισαγγελία.

Επίσης, ο ακροδεξιός εξτρεμιστής μασόνος δεν θα εγκλειστεί σε φυλακή, αλλά σε ψυχιατρικό ίδρυμα.
Η έκθεση των ψυχιάτρων αναφέρει πως ο Μπρέιβικ ανέπτυξε με τον καιρό «παρανοϊκή σχιζοφρένεια». «Το συμπέρασμα είναι πως είναι παράφρων (χαχα). Ζει στο δικό του απατηλό σύμπαν και οι σκέψεις και οι πράξεις του κυβερνώνται απ’ αυτό το σύμπαν», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εισαγγελέας Σβέιν Χόλντεν.
«Αν το τελικό συμπέρασμα είναι ότι ο Μπέρινγκ Μπρέιβικ ήταν ανεύθυνος, θα ζητήσουμε από το δικαστήριο στο τέλος της δίκης να υποβληθεί σε υποχρεωτική ψυχιατρική θεραπεία», συμπλήρωσε κατά τη συνέντευξη Τύπου, η εισαγγελέας Ίνγκα Μπέγερ Ενγκ, διευκρινίζοντας ότι η θεραπεία αυτή μπορεί να είναι «ισόβια».
Η έκθεση
Ο δικηγόρος του ακροδεξιού τρομοκράτη μασόνου , Γκέιρ Λίπε, ενθουσιάστηκε με την έκθεση των δύο ψυχιάτρων, η οποία ανοίγει το δρόμο για να αποφύγει ο πελάτης του τη φυλακή.

Να υπενθυμίσουμε πως τα πιόνια των μασονικών στοών, πριν κάνουν το οτιδήποτε, παίρνουν την ΑΔΕΙΑ της ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ τους… Επίσης να αναφέρουμε πως Μασόνος-Μασόνο ΔΕΝ καταδικάζει!

Οι φόνοι έγιναν την 22 Ιουλίου γιατί μάλλον έτσι έπρεπε να γίνει το τελετουργικό!

katohika.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Kατάρρευση Ερντογάν: Δεν έχει λεφτά να πληρώσει τους ισλαμιστές της Συρίας - Τον προειδοποιούν με προσάρτηση της Αλεξανδρέττας

Όμηρος στα ίδια τα “βρώμικα” σχέδια του φαίνεται ότι είναι ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν με τους τζιχαντιστές στην Βόρεια...