Αρχείο

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας! Σε μαθητές γυμνασίου στις ΗΠΑ θα διανεμηθούν «σατανικά βιβλία» στο σχολείο

Η Νέτα τάξη πραγμάτων δεν φοβάται να «δείξει» το ανηλεές και σκοτεινό πρόσωπο της σε όλους τους πολίτες , προδικάζοντας ένα κόσμο πραγματικά «φυλακή» τα επόμενα χρόνια. Η παρέμβαση όμως αυτών των σκοτεινών κύκλων έχουν ως κύριο στόχο την νεολαία σε όλον τον κόσμο και ειδικά στις ΗΠΑ.

Έτσι, σε  παιδιά σε μια σχολική περιφέρεια του Κολοράντο θα διανεμηθούν   βιβλία μέσα στο σχολείο  που αναφέρονται ξεκάθαρα  στον σατανισμό και την αθεΐα.

Πολλοί  γονείς είναι τρομοκρατημένοι ότι οι μαθητές  του Γυμνασίου  και του  Λυκείου  του  Κολοράντο θα «μυηθούν» στην ουσία τόσο στον  σατανισμό όσο και στην αθεΐα  δια μέσου της λογοτεχνίας, αναφέρει αμερικανικό δημοσίευμα.

Από την 1η Απριλίου, στο Γυμνάσιο  Delta County School  οργάνωση διανέμονται  στους μαθητές  «ελεύθερα» βιβλία για την σατανιστική   θρησκεία , τις στοές ,  την αθεΐα στο Δυτική Κολοράντο  καθώς και για τους « ελευθεροσκεπτόμενους»  (Freethinkers).

Ο πρόεδρος της οργάνωσης FFRF Dan Barker δήλωσε ότι η ώθηση στο να μοιράζουνε σατανικά  βιβλία είναι μια απάντηση στην παρουσία της Βίβλου που διανέμεται με ένα παθητικό τρόπο στους μαθητές από το σχολείο. !!

Ο τρόπος που προσπαθούν να προωθήσουν τα άνομα σχέδια τους ειδικά στα σχολεία στην Ελλάδα είναι η κατάργηση των θρησκευτικών και η εμφάνιση ενός βιβλίου με την ιστορία των θρησκειών.

Η νέα τάξη τονίζουμε,  ως «θρησκεία» θεωρεί ακόμη και τις άνω περιπτώσεις, προωθώντας τα άνομα σχέδια της εντός της ορθόδοξης πατρίδος μας .

Επαναλαμβάνουμε επίσης  πως ότι λαμβάνει χώρα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού θα μας το «σερβίρουν» οσονούπω και στην Ευρώπη δια μέσω της συμφωνίας ΤΤΙΡ. Όλα τα έχουν «σκεφτεί».

Σε άρθρο στο pentapostagma.gr με τίτλο (Επίσημη σύναξη των Σατανιστών στο Φοίνιξ των ΗΠΑ. Πως θα προωθήσουν την νέα Θρησκεία σε Ευρώπη και Ελλάδα), είχαμε αναφέρει ότι στην πόλη του Φοίνιξ που είναι γνωστή  για την υψηλή θερμοκρασία της  , για την  οποία πολλές φορές  αποκαλείται  και ως  « κόλαση» , και η οποία φθάνει τους 122 βαθμούς F (50 ° C), την κατασκευή ενός  σατανικού  "Ναού" , στο οποίο  θα πραγματοποιεί επίκληση στον «έξω από εδώ»  .

Ιησούς Χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Σφαγή" της Ρωσικής πολεμικής Αεροπορίας από τους Ουκρανούς-"Σαν τις μύγες" η αεράμυνα του Ζελένσκι κατέρριψε 14 Ρωσικά μαχητικά σε 2 εβδομάδες!

"Νάνος" αποδεικνύεται  στην πράξη η Ρωσική αεροπορία  απέναντι στην τρομακτική αεροπορική ισχύ του ΝΑΤΟ