Απόψεις

Τα εργαλεία της Νέας Τάξης!

Όλα αυτά λοιπόν γίνονται από ανθρώπινη παρέμβαση και αφορούν στην δόμηση του νέου παγκόσμιου συστήματος. Πρόκειται για την εφαρμογή των μέτρων επιβολής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (New world order) και της σταδιακής παγκόσμιας διακυβέρνησης, που οραματίζονται και αγωνίζονται με πάθος να πετύχουν οι γνωστοί ζάμπλουτοι εχθροί του ανθρωπίνου γένους.

H προώθηση αυτή, την οποία τελευταία εναπόθεσαν στα γρανάζια της Μεγάλης Επανεκκίνησης (The great reset), του γνωστού και μη εξαιρετέου Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World economic forum), χρησιμοποιεί διεθνή εργαλεία για την χαλιναγώγηση των ανθρώπων και των κοινωνιών μέσω λεπτομερούς σχεδιασμού, υποστηριζόμενου από πακτωλό χρημάτων.

Θα αναφερθώ μόνο σε ένα τμήμα μιας μελέτης, που αφορά την προώθηση εφαρμογής του νέου συστήματος στο χώρο του πνεύματος και της κοινωνικής δομής των ανθρώπων. Ιδού λοιπόν ο πολιτικός σχεδιασμός, υποστηριζόμενος από όλα τα εργαλεία (μέσα υποστήριξης) της σημερινής εποχής, με πρώτο από όλα τα συστημικά ΜΜΕ.

Να οι ρόλοι τους:

-ΜΜΕ: Καθήλωση των ανθρώπων, διαφώτιση, καθοδήγηση και διάβρωση της σκέψης και του πνεύματος, με σκοπό την αποδοχή αποκλειστικά όσων έξυπνα προπαγανδίζουν.
-Τέχνη: Μίξεις ετερόκλητων πολιτιστικών και άλλων στοιχείων και δήθεν προσέγγιση της πραγματικότητας που φτάνει μέχρι και τον εκφυλισμό αλλά και τον εκχυδαϊσμό και τον εξευτελισμό της έκφρασης και της ανθρώπινης παρουσίας.
-Παιδεία: Εξειδίκευση παντού για διαμόρφωση στεγανών στη γνώση και ουσιαστικά απαγόρευση των δυνατοτήτων ποιοτικής σύνθεσης στα μεσαία και κατώτερα στρώματα των κοινωνιών.
-Οικογένεια: Διάλυση της κλασσικής μορφής της οικογένειας (πατέρας, μητέρα, παιδιά/αγόρια-κορίτσια) και προώθηση νέων προτύπων με καταιγισμό διαζυγίων και άκρατη προώθηση της ομοφυλοφιλίας, γάμους ομοφύλων, υιοθέτηση παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, γονέας α’ και γονέας β’, ενθάρρυνση αλλαγής φύλου των παιδιών κλπ.
-Αθλητισμός: Δυναμική αλλά και άκρως υλιστική προώθηση του αθλητισμού, εξωθώντας τις επιδόσεις έξω από τα φυσικά όρια, συντηρώντας έτσι το μείζον του ενδιαφέροντος του συνόλου των κοινωνιών.
-Θρησκεία: Αλλοίωση αρχικά του χαρακτήρα της θρησκευτικής πίστης με πλήρη εκκοσμίκευσή της, και στη συνέχεια με όργανο τον θρησκευτικό συγκρητισμό, επιβολή σταδιακά μιας υποκείμενης ενότητας, όπου ουσιαστικό ρόλο διαδραματίζει ο λεγόμενος οικουμενισμός (δήθεν ένωση των χριστιανικών δοξασιών), με τελικό σκοπό τη δημιουργία της λεγόμενης πανθρησκείας (ένωση όλων των θρησκειών).

Με την εφαρμογή των παραπάνω μέτρων αιχμαλωτίζεται το πνεύμα των ανθρώπων και διαλύονται οι κοινωνικές του δομές, με αποτέλεσμα όλες οι αποφάσεις των παγκοσμιοποιητών να γίνονται εύκολα αποδεκτές και ενίοτε επιδιωκτέες από το αδύναμο πλέον σώμα της μεγάλης ανθρωπομάζας.

Η αιχμαλωσία του πνεύματος επιφέρει επιπλέον αδρανοποίηση των αντικειμενικών εθνικών ενστίκτων των κοινωνιών, η οποία (αδρανοποίηση) συνεπικουρούμενη από την φτωχοποίηση των λαών και την αθρόα παράνομη μετανάστευση αλλοεθνών και αλλοθρήσκων μαζών, έχει ως αποτέλεσμα την πολτοποίηση των εθνικών ταυτοτήτων των κρατών-εθνών, μετατρέποντάς αυτά σε αδύναμες κρατικές οντότητες, εύκολα χειραγωγούμενες από τους διεθνείς δικτάτορες της παγκόσμιας πολυεθνικής ελίτ, που φιλοδοξεί να θέσει όλο τον πλανήτη κάτω από μια παγκόσμια αυταρχική διακυβέρνηση (την γνωστή global government).

Όλα αυτά είναι πλέον πασιφανή ιδιαίτερα στη χώρα μας, που επελέγη, όπως διαφαίνεται, ως πειραματόζωο, αφού οι ανίκανες και υποδουλωμένες στα ξένα συμφέροντα κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών ήταν σίγουρο ότι θα εξασφάλιζαν εύκολα την κοινωνική διάλυση και επιβολή της αλλοίωσης του ελλαδικού κράτους και, συνακόλουθα, του ελληνικού έθνους, εξασφαλίζοντας  παράλληλα για τον εαυτό τους χρόνο εξουσίας και χρήμα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η χώρα μας, η οποία θα έπρεπε φυσιολογικά να αποτελεί πολιτιστικό πρότυπο παγκόσμιας εμβέλειας, εκμεταλλευόμενη την τεράστια πολιτιστική της κληρονομιά, την εξαιρετική γεωπολιτική της θέση και την ευφυΐα των Ελλήνων, αντιθέτως ζει σε ένα θυελλώδες περιβάλλον κρίσης αξιών, που μετετράπη σε κρίση οικονομική, κοινωνική, πνευματική και εθνική. Όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα υπάρξει επιστροφή.

Ο Ελληνισμός όμως διαθέτει τεράστια πνευματικά αποθέματα, με τα οποία έχει την δύναμη να αναγεννηθεί και να μεγαλουργήσει ξανά. Αρκεί να ενεργοποιηθεί η κρίσιμη μάζα των αγνών Ελλήνων πατριωτών, οι οποίοι «πνευματικά ελεύθεροι» και ενωμένοι να ορθώσουν ανάστημα και να αναλάβουν τις τύχες του Γένους μας στα χέρια τους.

Αυτό σημαίνει ότι, στο εσωτερικό πλαίσιο επιβάλλεται η ανατροπή του σαθρού και προδοτικού πολιτικού κατεστημένου και η ανάδειξη νέων πολιτικών δυνάμεων, οι οποίες ενωμένες να γαλβανίσουν το αλλοτριωμένο πνεύμα των Ελλήνων και να διεγείρουν την θύελλα, η οποία θα αλλάξει την πολιτική οπτική τους!

Η ύψιστη αυτή πρόκληση απευθύνεται στην καρδιά των αγνών Ελλήνων πατριωτών. Από την απάντησή της θα εξαρτηθεί η πορεία της φιλτάτης πατρίδας μας!

Νίκος Ταμουρίδης, Αντιστράτηγος (ε.α)-Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...