Απόψεις

Εκλογές: «Πολιτικός σεισμός», «Νοθεία» και «Πρέσπες του Αιγαίου» στον πάτο της Μεταπολίτευσης

Το πραγματικό ποσοστό της ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, 2023, είναι 24,4% επί του συνόλου των εχόντων δικαίωμα ψήφου οι οποίοι ανέρχονται σε 9.945. 502 –τόσοι είναι οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους! Έτσι, εάν η ΝΔ, με αυτό το ποσοστό, (ή με το παραπλήσιο που θα λάβει στις επόμενες Εκλογές, της 25ης Ιουνίου 2023), σχηματίσει κυβέρνηση θα πρόκειται για κυβέρνηση λαϊκής μειοψηφίας. Η ΝΔ θριαμβολογεί, ότι «έλαβε ποσοστό 40,79%», αλλά κρύβει ότι αυτό αναλογεί ΜΟΝΟ στους ψηφίσαντες και όχι στο σύνολο των εγγεγραμμένων! Βάσει των μέχρι τώρα ανακοινωθέντων στοιχείων του Υπουργείου Εσωτερικών ψήφισαν 6.060.691, ποσοστό 60,92%. Έτσι η ΝΔ έλαβε μεν το 40,79% ΑΛΛΑ επί του 60,92% των ψηφισάντων. Και βέβαια η Αποχή επί του ως άνω συνόλου εγγεγραμμένων ανήλθε στο 39,08%, που αντιστοιχεί σε 3.884.811 ψηφοφόρους.

Οι ως άνω αριθμοί: των εχόντων δικαίωμα ψήφου, 9.945. 502, το ποσοστό των ψηφισάντων, 60,92%, κλπ στοιχεία, περιλαμβάνονται στα αποτελέσματα των Εκλογών που ανακοίνωσε επισήμως το Υπουργείο Εσωτερικών και αυτό αποδεικνύει το τεράστιο μέγεθος του προβλήματος διενέργειας Εκλογών και πρωτίστως Δημοκρατίας που υπάρχει στην χώρα μας.

Στα επίπλαστα ποσοστά των κομμάτων υπάρχει νοσηρή προϊστορία. Στις Εκλογές, του 2019, η ΝΔ είχε λάβει πραγματικό ποσοστό 22,2%, και όμως σχημάτισε κυβέρνηση πλειοψηφίας(!) Όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, που στις Εκλογές του 2015 έλαβε ποσοστό 19,2%, επί του συνόλου των εχόντων δικαίωμα ψήφου, και σχημάτισε κυβέρνηση με την βοήθεια των ΑΝΕΛ.

Με βάση τα 9.945. 502 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους στους εκλογικούς καταλόγους αποδεικνύεται, ότι το πρώτο και ισχυρότερο κόμμα στις Εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, είναι το «κόμμα» της Αποχής, με 3.884.811 ψηφοφόρους και ποσοστό 39,08%.

Σε προηγούμενο άρθρο μου με τίτλο: «Αποχή, όπλο μαζικής νοθείας των εκλογών στα χέρια των κυβερνήσεων της Μεταπολίτευσης» απεδείχθη, με στοιχεία από όλη την 50ετία της Μεταπολίτευσης, το πώς μεθοδεύτηκε διαχρονικά η εκλογική νοθεία.

Οι νεκροί «ψηφοφόροι» ως εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους καθορίζουν τις Εκλογές

Η νοθεία μέσω των αποβιωσάντων που συνεχίζουν να διαβιούν… κανονικά στους εκλογικούς καταλόγους είναι πολλαπλώς γνωστή. Αλλά, η Ολιγαρχική κληρονομική «Δημοκρατία» μας αδιαφορεί να τους εκκαθαρίσει, ενώ για φορολογικούς λόγους εκκαθαρίζονται σε χρόνο ρεκόρ ετησίως, όλοι οι κατάλογοι μισθωτών, συνταξιούχων, δημοσίων υπαλλήλων κ.α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βάσει της «Απογραφής του έτους 2021», ΦΕΚ/Αρ. Φύλλο 6951/από 30 Δεκεμβρίου 2022, έγγραφο Αριθμ. 9429/Β4 - 2116 με τίτλο: «Αποτελέσματα της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών έτους 2021 που αφορούν στο Νόμιμο Πληθυσμό (δημότες) της Χώρας» οι εν Ελλάδι κάτοικοι ως ΣΥΝΟΛΟ ΧΩΡΑΣ, είναι 9.716.889.

Αμέσως καταλαβαίνουμε πως τα 9.945. 502των εχόντων δικαίωμα ψήφου που μας δίνει το Υπουργείο Εσωτερικών, είναι απολύτως ψευδές στοιχείο. Με απλή αφαίρεση προκύπτει, ότι οι νεκροί που δεν εκκαθαρίστηκαν από τους εκλογικούς καταλόγους ανέρχονται σε 228.613, δηλαδή ένας ικανός αριθμός που μπορεί να κρίνει ποια θα είναι η κυβέρνηση! Το (εκάστοτε) Υπουργείο Εσωτερικών συντηρεί αυτή την πλαστογραφία, γιατί έτσι το κράτος διαθέτει μια τεράστια δεξαμενή ανύπαρκτων, ψηφοφόρων προκειμένου να νοθεύει το αποτέλεσμα των Εκλογών, όποτε απαιτηθεί.

Στις 26/5/23, στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, είπε: «Πάνω από 110 (σ.σ. ετών) είναι 65.000 και πάνω από 115 (σ.σ. ετών) είναι κοντά 10.000. Πάνω από 100 ετών είναι 179.000». Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι οι κατάλογοι εγγεγραμμένων πρέπει να εκκαθαριστούν!

Βλέπουμε πως ο αριθμός, 179.000, που δίνει ο κ. Σταυριανουδάκης επιβεβαιώνει κατ’ αρχάς, ως τάξη μεγέθους, τον αριθμό 228.613 που ανέφερα πιο πάνω, καθώς δεν απέχουν πολύ. Ωστόσο ο κ. Σταυριανουδάκης δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στο ΣΥΝΟΛΟ των αποθανόντων ΠΡΙΝ τις Εκλογές οι οποίοι φυσικά είναι ΚΑΙ κάτω των 100 ετών!

Βλέπουμε δηλαδή πως αυτό το ολέθριο κράτος της Μεταπολίτευσης έχει τόσο θράσος ώστε να ψεύδεται φανερά και να κοροϊδεύει κατάμουτρα τους πολίτες του. Όμως, εν προκειμένω αυτό συνεπάγεται αυτοακύρωση της εκλογικής διαδικασίας, φανερή αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος και στην ουσία κατάργηση της Δημοκρατίας.

Το κράτος οφείλει αμέσως να δημοσιεύσει επακριβώς τους αριθμούς των κατηγοριών που νομίμως ΔΕΝ ψηφίζουν, όπως οι νέοι κάτω των 17 ετών, ή οι υπάλληλοι και το λοιπό προσωπικό του κράτους που βρίσκεται εκ καθήκοντος σε αδυναμία να ψηφίσει, κλπ κατηγορίες ή πληθυσμιακές ομάδες. Όλοι αυτοί, ως ΜΗ ψηφίζοντες θα πρέπει να αφαιρεθούν από τον αριθμό του νομίμου πληθυσμού της χώρας, 9.716.889, της Απογραφής, έτσι ώστε και δια της αφαίρεσης αυτής να διπλο-ελέγχεται ο αριθμός των εγγεγραμμένων...

Δυνητικοί τρόποι «Νοθείας»

Πεδίον δόξης λαμπρής δυνητικής «νοθείας» αποτελούν και οι κατάλογοι των Ειδικών Κατηγοριών ψηφοφόρων, όπως, α. οι ένστολοι: στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες, β. ναυτικοί, γ. κρατούμενοι. Αυτοί οι κατάλογοι παγίως «επιδέχονται ειδικό χειρισμό».

Μεγάλος άγνωστος είναι και ο αριθμός εκείνων που ψήφισαν από τους βίαια εισελθόντες έποικους που εγκαταστάθηκαν με το στανιό την Ελλάδα. Θυμίζω πως αυτοί έχουν «ελληνοποιηθεί» με τη βοήθεια του ελληνικού κράτους (ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ), ενώ μπήκαν στη χώρα μας με την φανερή βοήθεια της ΕΕ και του ΟΗΕ. Οι ψευδώς παρουσιαζόμενοι σαν «μετανάστες», αποτελούν αντικείμενο του διεθνούς δουλεμπορίου που διεξάγεται υπο την εποπτεία του ΟΗΕ…, γεγονότα που έχω ήδη αποκαλύψει από τις 17 Μαΐου 2015…

Τεράστια αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος, και συνεπώς «νοθείας», συντελείται φανερά με την ουσιαστική και τυπική απαγόρευση του εκλογικού δικαιώματος, (πλην ελαχίστων) στα εκατομμύρια Απόδημων Ελλήνων.

Όλες οι ως άνω κατηγορίες, πλην των Αποδήμων Ελλήνων, πρέπει να προστεθούν στους 6.050.402 (που παραδέχεται το Υπουργείο Εσωτερικών ότι ψήφησαν στις Εκλογές της 21ης Μαΐου 2023) ώστε να έχουμε τον πραγματικό αριθμό όσων ψηφίζουν, αριθμός που πρέπει να μοιάζει και λογικός… σε σχέση με τα 9.716.889, που η Απογραφή του 2021 δίνει ως το ΣΥΝΟΛΟ κατοίκων της ΧΩΡΑΣ μας.

Στα κλασικά προσφιλή κρατικά συστήματα αλλοίωσης εκλογικού αποτελέσματος πρέπει να προσθέσουμε και την παλιά μέθοδο…, την «Πολυσταυρία». Αυτή έγινε με πρόσχημα τις «μεγάλες περιφέρειες και τους πολλούς υποψηφίους», σαν να μην μπορούν αυτές οι περιφέρειες να «σπάσουν» σε μικρότερες... και έτσι οι υποψήφιοι να είναι λιγότεροι. Το κρίσιμο στην πράξη είναι ότι τα πολυσταυρικά ψηφοδέλτια συνήθως σταυρώνονται, αναλόγως περιφέρειας, σε ποσοστά από 20%-60%. Έτσι υπάρχει περιθώριο από 40-80% για εκ των υστέρων σταύρωμα ψηφοδελτίων κατά την καταμέτρηση, μετά από «συμφωνία» κομματικών αντιπροσώπων (ο καθένας σταυρώνει τα δικά του…), πράγμα όχι ασύνηθες.

Βεβαίως δεν πρέπει να ξεχάσουμε και την άλλη κλασική μέθοδο: το κράτος ΔΕΝ παρέχει ψηφοδέλτια στα εκλογικά τμήματα που υπολογίζει ότι είναι σίγουρο πως θα υπερψηφιστούν κόμματα που είναι εναντίον της κυβέρνησης. Και σε αυτές τις εκλογές οι καταγγελίες ήταν πολλές.

Ωστόσο, κορυφαίο όλων ζήτημα είναι αυτό της «Κεντρικής» ηλεκτρονικής καταμέτρησης των ψήφων από δύο διαπλεκόμενες από το 1990…, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ιδιωτικές εταιρείες, όπως και η καταγραφή των αποτελεσμάτων στα κακόφημα Tablets μετά από χρήση μυστικών κωδικών που ελέγχει ΜΟΝΟ η εταιρεία που βγάζει τα αποτελέσματα, για λογαριασμό του κράτους… Και στα δύο αυτά στάδια τα λογισμικά και τα Hardware τα οποία αγόρασε ελέγχοντας τις προδιαγραφές τους ή τα δημιούργησε αποκλειστικά η εταιρεία, παίζουν τεράστιο ρόλο, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει στα ΜΜΕ καταγγελίες «νοθείας». Αλήθεια, η «Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη» δεν έχει ακούσει τίποτε επ’ αυτού;!

Με όλα τα προαναφερθέντα ο Ενιαίος Κυβερνητισμός των «μεγάλων» κομμάτων δύναται να οργανώσει την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος. Προκαλεί απορία το γιατί ΔΕΝ διαμαρτύρονται τα «μικρά» κόμματα και όλοι σκύβουν το κεφάλι αποδεχόμενοι τις μεθοδεύσεις αυτού του κράτους, που ειδικά στην μη εκκαθάριση των Εγγεγραμμένων είναι επιεικώς άθλια και πρωτίστως αντιδημοκρατική. Γιατί, επί δεκαετίες αποδέχονται και τελικά συμμετέχουν σε ένα τέτοιο όργιο πολυκέφαλης αλλοίωσης-Λερναίας Ύδρας, αντί να την καταγγέλλουν νυχθημερόν.

Ο νέος εκλογικός νόμος και το «τι πραγματικά ψηφίζουμε» στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Η ΝΔ κινδυνεύει να παγιδευτεί στον νέο καλπονοθευτικό νόμο ενισχυμένης Αναλογικής που η ίδια ψήφισε, καταργώντας τον της Απλής Αναλογικής. Νόμο, που ο ΣΥΡΙΖΑ επί 4 χρόνια δεν έκανε τίποτε για να τον υπερασπιστεί στην πράξη, ενώ παράλληλα λειτούργησε ως δεκανίκι της ΝΔ, υπερψηφίζοντας στην Βουλή τα δεκάδες αντιλαϊκά νομοσχέδιά της και στηρίζοντας την ολέθρια εξωτερική της πολιτική.

Όμως, εάν η ΝΔ λάβει ποσοστό μικρότερο του 40% δεν θα πάρει το άκρως αντιδημοκρατικό bonus των 50 εδρών. Στην περίπτωση δε που εισέλθουν στην Βουλή 7 ή 8 κόμματα τότε, η ΝΔ, μπορεί να χάσει ακόμη και την αυτοδυναμία!

Το διακύβευμα σε αυτές τις Εκλογές δεν είναι οικονομικό, «μεγάλη ή μικρή ακρίβεια». Εξάλλου ήδη η ΕΕ ανήγγειλε ότι «τελείωσαν τα λεφτά προς την Ελλάδα» και αρχίζει περιοριστική πολιτική. Όσα τάζει προεκλογικά ο κ. Μητσοτάκης είναι αέρας...

Σημειώνουμε πως η κυβέρνηση της ΝΔ, κατά την τετραετία της, έλαβε από την ΕΕ περισσότερα από 50 δις για να στηριχθεί στο φιάσκο του Κορωνοϊού και των «Ενέσιμων», για να εφαρμόσει συγκεκριμένη πολιτική στο Ουκρανικό και, επιτέλους…, να εκτελέσει τις εντολές των ΗΠΑ και της Γερμανίας στο Αιγαίο και την Ανατ. Μεσόγειο.

Αποτελεί κυνική προπαγάνδα το ότι οι Εκλογές προκηρύχθηκαν λίγο νωρίτερα για να αποκτήσει η χώρα μας την «Επενδυτική Βαθμίδα», την οποία και όταν την λάβει ουδόλως αυτή θα στηρίξει την εθνική μας κυριαρχία, αλλά πρωτίστως τα συμφέροντα του Διεθνούς Κεφαλαίου.

Οι Εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να πνιγεί στο Αιγαίο η λυσσαλέα προετοιμαζόμενη συμφωνία για «Πρέσπες στο Αιγαίο και την Ανατ. Μεσόγειο» που δημόσια ανήγγειλαν οι ελληνώνυμοι ενδοτικοί, ανοίγοντας την Κερκόπορτα της μειοδοσίας, ακόμη και στο πρόσφατο Διεθνές Οικονομικό Συνέδριο των Δελφών...

Αυτές οι Εκλογές θα κρίνουν αν θα υπάρξει ή όχι η ολιγαρχική, δυναστική πλειοψηφία των 180 βουλευτών, που αρχικά εξήγγειλε ως στόχο της η ΝΔ, με τους οποίους θα μπορεί να αλώσει και τις τελευταίες νησίδες αντίστασης στο Σύνταγμα και να υλοποιήσει με άνεση τα σχέδιά της.

…Θα κρίνουν, αν τα αιγαιοπελαγίτικα νησιά μας βρεθούν περικυκλωμένα ή όχι από «τουρκικά ύδατα», μέσω μιας εθνοκτόνου «Προσφυγής-Συνυποσχετικού» με την Τουρκία στην Χάγη, ή αν θα θεωρούνται πλέον «νησιά κυριαρχίας του ΝΑΤΟ».

Η Ελλάδα δεν νοείται χωρίς το Αιγαίο της, έτσι οι εκλογές αυτές θα κρίνουν πάνω απ’ όλα, αν η χώρα και ο λαός μας θα αυτοκτονήσει, παραδίδοντας στην Τουρκία την εθνική μας υπόσταση, στο Αιγαίο και την Ανατ. Μεσόγειο, μετά από 3.500 χρόνια παρουσίας σε αυτές τις πανάρχαιες, γενέθλιες θαλάσσιες πατρίδες μας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ