Απόψεις
Ενημερώθηκε στις:

Η Πατρίδα σε ένα βδελυρό "Συμβόλαιο Θανάτου"

Συνεχείς πλέον οι τραγικές εξελίξεις γύρω μας, εντείνουν την αγωνία και πυκνώνουν όλο και περισσότερο τα μαύρα σύννεφα πάνω από την άρρωστη και καταπληγωμένη πατρίδα.

Στρατιές ξεπουλημένων προδοτών κι ορκισμένων ολετήρων απεργάζονται νυχθημερόν τον χαμό της, εκτελώντας με τυφλή αφοσίωση το ζοφερό συμβόλαιο θανάτου που τους ανατέθηκε από τους ξένους εντολείς. Ένα συμβόλαιο θανάτου, που ούτως ή άλλως εναρμονίζεται στους ψευδοπροοδευτικούς τους ιδεασμούς και τις μισελληνικές τους ψυχώσεις. Αλλά και ευνοείται σκανδαλωδώς από τη στάση ενός λαού παραζαλισμένου, που εδώ και δεκαετίες αντιμετωπίζει ξεκάθαρο πρόβλημα ταυτότητας και συλλογικής αυτοσυνειδησίας και που βρίσκεται πια σε πρωτοφανές σημείο εκφυλισμού και παρακμής.  

Οι εκτελεστές του βδελυρού συμβολαίου προχωρούν ανενόχλητοι στο έργο τους. Υποδούλωσαν οικονομικά τη χώρα σε διεθνείς συμμορίες τοκογλύφων, υποθήκευσαν τα πάντα (από υποδομές κι ενεργειακές πηγές μέχρι αρχαιολογικούς χώρους) και πλέον αποτελειώνουν το ξεπούλημα. Την παραδίδουν σε ορδές λαθροεισβολέων και σε εσμούς τυχάρπαστων ΜΚΟ, προωθώντας το νεοταξικό σχέδιο δημογραφικής αλλοίωσης της πατρίδας από τη μια και περιθωριοποίησης κι εξαφάνισης των ίδιων των Ελλήνων από την άλλη.

Ψήφισαν σύμφωνα συμβίωσης, αλλαγές φύλου με συνοπτικές διαδικασίες, τεκνοθεσίες από ομοφυλόφιλους κι ό,τι άλλο διεστραμμένο μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους. Παρέδωσαν ξεδιάντροπα τη Μακεδονία κι οσονούπω τη Θράκη και το Αιγαίο σε ξένους εχθρούς, που εργάζονται απροκάλυπτα για τον διαμελισμό της πατρίδας. Ασκούν στυγνή βία και ξεδιάντροπη ιδεολογική τρομοκρατία με τις καθεστωτικές τους δυνάμεις καταστολής, τις κουκουλοφόρες μίσθαρνες συμμορίες τους κι ένα σωρό ακόμη ξεπουλημένες (καλλιτεχνίζουσες ή δημοσιογραφούσες) φιλιππινέζες, για να ξεφτιλίζουν και να εξουθενώνουν όποιον έχει ακόμα το…απύθμενο θράσος να μιλά για Χριστό κι Ελλάδα.

Προωθούν φασιστικά μέτρα ελέγχου, εγκλεισμού και περιορισμού, ως μέρος μίας ευρύτερης νεοταξικής πρόβας, με αφορμή μία δήθεν επιδημία, και μαζί εμπεδώνουν τον φόβο, επιβάλλουν τη μισανθρωπία, θεσμοποιούν τον χαφιεδισμό. Διώκουν ολοένα και πιο απροκάλυπτα την Ορθοδοξία, κλείνοντας τους ναούς και διώκοντας ιερείς και πιστούς που δεν υποτάσσονται στις άθλιες καθεστωτικές (κρατικές τε και εκκλησιαστικές) εντολές περί υποταγής και τυφλής υπακοής. Προσπαθούν να ολοκληρώσουν τον οργουελικό εφιάλτη, προωθώντας την Κάρτα του Πολίτη και προετοιμάζοντας το έδαφος για εμβολιασμούς και περίεργες εμφυτεύσεις. Προωθούν συνεχώς νομοθετικές ρυθμίσεις για να ολοκληρώσουν την κατάντια της αγιοτόκου πατρίδας μας σε ψευτοπροοδευτικό, αντίχριστο κι ασφυκτικά ελεγχόμενο νεοταξικό μαυσωλείο. Ολοκληρώνουν τέλος την πνευματική γενοκτονία του λαού, μέσα από τα σχολεία της ανθελληνικής λοβοτομής, τα πανεπιστήμια της εθνομηδενιστικής υστερίας, τα βρωμοκάναλα της χυδαιότητας και της συστηματικής εξηλιθίωσης.

Κι ο ολέθριος κατάλογος της καταισχύνης φυσικά δεν έχει τελειωμό. Μια δράκα από ανελέητους τυχοδιώκτες, που σιχαίνονται οτιδήποτε θυμίζει αυθεντική Ελλάδα, που εναλλάσσονται εδώ και πολλά χρόνια στην εξουσία εξαπατώντας τους αφελείς με απίστευτα ψέματα και που έκτοτε ζουν αποκλειστικά και μόνο για ν’ ανοίγουν στους Εχθρούς όχι απλώς μικρές κερκόπορτες, αλλά διάπλατες πύλες. Χυδαίοι πολιτικοί συρφετοί, που προσελκύουν συσπειρωτικά κάθε λογής ρετάλι του εκμαυλισμένου κι άθλιου πολιτικού προσωπικού που επί 4 δεκαετίες διέλυσε και διαγούμισε τη χώρα, επιμένει όμως ακόμη πεισματικά να ανακυκλώνεται, χάρη στην (προκλητική) θεσμική ασυδοσία και την (ακόμη προκλητικότερη) δική μας βλακώδη ανοχή.

Κομματικοί συρφετοί-κουρελούδες, με μοναδικά συνεκτικά υλικά όχι βεβαίως κάποια απειροελάχιστη έστω πολιτική ιδεολογία, αλλά τη μισελληνική υστερία και την εξουσιαστική ψύχωση. Αλλά και συρφετοί, μέρη απλώς μιας ευρύτερης πολιτικο-οικονομικής χωματερής, μέσα στην οποία φυσικά συνωστίζονται πολλά ακόμη κόμματα όλων των αποχρώσεων και ποικιλότροπες ομάδες από νεοφιλελέδες, μηδενιστές, σοσιαληστρικά απολειφάδια, απατεώνες, επαγγελματίες «πατριώτες» και κάθε λογής πατριδοκάπηλους. Συνένοχοι όλοι τους ανεξαιρέτως στο βρωμερό παιχνίδι που παίζεται εδώ και πολλά χρόνια στις πλάτες μας. Και που ο στόχος όλων αυτών είναι να συνεχίσει να παίζεται για πολύ καιρό ακόμη.

Ο εφιάλτης συνεπώς συνεχίζεται και κλιμακώνεται. Μαζί του, προχωρά ο εξανδραποδισμός, η διάλυση, ο αφανισμός μας. Κι εμείς από την άλλη συνεχίζουμε να αργοσβήνουμε ως λαός, τραγικοί συνένοχοι κι εμείς, στον δρόμο που ίσως άλλοι κάποτε χάραξαν για μας, αλλά μετά αυτεξουσίως και αυτοπροαιρέτως επιλέξαμε μόνοι μας να τον ακολουθήσουμε. Στον κατήφορο της αμνησίας και της αποστασίας, στον βούρκο της αμαρτίας και κυρίως της εμμονικής αμετανοησίας, έχοντας πετάξει στα σκουπίδια αιώνες αιώνων, μαζί με αναμνήσεις λαμπερές, θυσίες, πράξεις ηρωικές, τίμια οστά προγόνων και λείψανα αγίων, ευλογίες και θαύματα, δομικά στοιχεία όλα της ιστορικής μας ταυτότητας, κομμάτια του ίδιου μας του εαυτού. Αυτοεξόριστοι πλέον από τη φωτεινή Χώρα του Πατρός, αποχαυνωμένοι κι αυτοευνουχισμένοι, εθισμένοι πια στα ξυλοκέρατα, τα σκύβαλα και τη δυσωδία. Ο πάλαι ποτέ λαός της Φιλοκαλίας είναι πια εδώ και πολλά χρόνια βυθισμένος στην πιο αποτρόπαιη ασχήμια και δεν θυμάται πλέον άλλον τρόπο ζωής. Έχει μάθει πια να ζει μέσα στον βούρκο και αρνείται πεισματικά όχι μόνο να αγωνιστεί, αλλά ακόμη και να ονειρευτεί τη σωτηρία του.

Όσο όμως θα επιμένουμε να ζούμε εκεί μέσα, όσο θα αρνούμαστε να δούμε τα «σημεία των καιρών», όσο θα πετάμε στα σκουπίδια τις ευκαιρίες που μας στέλνει συνεχώς ο Θεός για ανάνηψη, μετάνοια και μεταστροφή, τόσο και θα βουλιάζουμε βαθύτερα στη λάσπη, εκμηδενίζοντας τις ελπίδες για ανάσταση. Όσο θα αρνούμαστε να κάνουμε – με την ειλικρινή απόπειρα για αλλαγή της ζωής μας – το ένα βήμα που ζητά από εμάς ο Θεός (για να κάνει μετά Εκείνος τα επόμενα εκατό), θα μένουμε δέσμιοι στη μακρινή Γη της Εξορίας. Και θα συνεχίσουμε να ζούμε τραγωδίες και συμφορές, σε ένα ολοένα και πιο τραχύ κι απότομο κατήφορο…

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ