Κοινωνία

Βρήκε σκουλήκι μέσα σε φαγητό νοσοκομείου – Τι απαντά η διοίκηση

Μετά την καταγγελία από ασθενή ότι βρήκε σκουλήκι μέσα στο φαγητό του, το Γενικό Κρατικό Νίκαιας αναφέρεται ότι γίνεται έρευνα για «ύπαρξη ξένου σώματος σε φαγητό ασθενούς».

Σκουλήκι σε φαγητό ασθενούς εντοπίστηκε στις 7 Ιανουαρίου στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ενώ το περιστατικό διερευνά η διοίκηση.

Όπως επισημαίνει το νοσοκομείο σε ανακοίνωσή του έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση για να διαλευκανθεί το περιστατικό που σημειώθηκε την ημέρα που ορκίσθηκε ο νέος αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του το νοσοκομείο αναφέρει: «Το προπεριγραφέν περιστατικό έχει περιέλθει σε γνώση της Διοίκησης του Νοσοκομείου και ήδη έχει διαταχθεί η διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης, δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 125 του Ν.3528/2007, προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το εν λόγω περιστατικό. Επίσης έχουν ενημερωθεί ήδη οι αρμόδιες κρατικές αρχές.
Καθημερινά διενεργείται εξονυχιστικός έλεγχος στον χώρο των μαγειρείων , από την επόπτρια Δημόσιας Υγείας και την Προϊσταμένη του Τμήματος Διατροφής. Κατόπιν της οικείας αναφοράς διενεργήθηκε αυτοψία στον χώρο παρασκευής των γευμάτων από την Διοίκηση, από κοινού με την επόπτρια Δημόσιας Υγείας , προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα των υλικών και η ασφαλής διαδικασία παρασκευής των γευμάτων και διαπιστώθηκε η εύρυθμη λειτουργία των χώρων ενδιαιτήσεως».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ