Κοινωνία

Δίκη Ελένης Τοπαλούδη: Ξέσπασε η μητέρα της στο δικαστήριο! "Δολοφόνοι, καταστρέψατε τη ζωή μου"

Με ένταση άρχισε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για την φρικτή δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη από δύο νεαρούς στην Ρόδο, τον Νοέμβριο του 2018.

Η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας ξέσπασε, όταν αντίκρισε τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της κόρης της. “Δολοφόνοι! Καταστρέψατε τη ζωή μου! Δεν θέλω να τους βλέπω!”, φώναζε, την ώρα που ο σύζυγός της και πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, προσπαθούσε να την συγκρατήσει. Στη συνέχεια, βγήκε από την αίθουσα του δικαστηρίου για να ηρεμήσει.

Η οικογένεια της φοιτήτριας ήρθε σήμερα, για πρώτη φορά, αντιμέτωπη με τους δύο κατηγορούμενους για ανθρωποκτονία και βιασμό, 20 και 21 χρονών, για τους οποίους ο πατέρας του θύματος ζητά να μην τύχουν καμίας επιείκειας δηλώνοντας πως αυτό που περιμένει από όλη την διαδικασία είναι να σταθεί η Δικαιοσύνη στο ύψος των περιστάσεων ώστε να μην ζήσει άλλη οικογένεια αυτό που ζει η δική του.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε να διεξαχθεί στην Αθήνα, κατόπιν αιτήματος του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου ο οποίος ζήτησε την μεταφορά της υπόθεσης επικαλούμενος λόγους ασφαλείας και διασάλευσης της δημόσιας τάξης , αν η δίκη διεξαγόταν στην Ρόδο όπου και διαπράχθηκε το έγκλημα.
Η δίκη έχει αριθμό 1 στο πινάκιο και έχουν κληθεί να καταθέσουν περίπου δέκα μάρτυρες. Εκτιμάται πως θα απαιτηθεί άλλη μία ή και περισσότερες δικάσιμοι, πριν το δικαστήριο να εκδώσει την απόφαση του. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυξημένα τόσο κατά την μεταφορά των δύο νεαρών κρατουμένων, όσο και εντός και εκτός της αίθουσας για τον φόβο επεισοδίων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...