Ρωσία

«Σείστηκε η γη» από τους πυραύλους Κalibr που εκτόξευσε ρωσική φρεγάτα (βίντεο)


Απίστευτα πλάνα δημοσίευσε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, όπου η φρεγάτα «Admiral Essen» , ένα από τα πιο ισχυρά πλοία που υπηρετούν στο ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό και μεγάλο βαθμό σε αυτό παίζουν οι τρομεροί πύραυλο ακριβείας Kalibr, που πραγματικά προκαλούν «τρόμο».

Στο πρόσφατο βίντεο, η ρωσική φρεγάτα εκτελεί βολές εκτοξεύοντας πυραύλους Kalibr, οι οποίοι χάρη στα προηγμένα λειτουργικά στοιχεία και χαρακτηριστικά τους, διανύουν μια ιδιαίτερα μεγάλη απόσταση άνω των 250 χιλιομέτρων, προτού χτυπήσουν και «ισοπεδώσουν» τον στόχο με ακρίβεια, όπως απεικονίζεται στα πλάνα.

Όπως ανέφερε το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, ο πύραυλος Kalibr χρειάστηκε μόλις 137 δευτερόλεπτα για να καλύψει απόσταση άνω των 250 χιλιομέτρων, προτού χτυπήσει τον «εχθρικό» παράκτιο στόχο.

Δείτε το βίντεο:


Με πληροφορίες από: RT

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...