Κόσμος

Ισραήλ: Προσπάθησε να περάσει τα σύνορα με... 14 καρδερίνες στο παντελόνι του!

Μετά από έλεγχο που έκαναν οι Ισραηλινές αρχές σε έναν Παλαιστίνιο, εντόπισαν όταν του έκαναν σωματικό έλεγχο, 14 καρδερίνες, δεμένες στα πόδια του.

Οι ισραηλινές αρχές συνέλαβαν στα σύνορα του Ισραήλ με την Ιορδανία έναν Παλαιστίνιο που επιχείρησε να περάσει παράνομα 14 ευρωπαϊκές καρδερίνες που έκρυβε... μέσα στα παντελόνια του.

Οι αρχές σταμάτησαν τον άνδρα στο συνοριακό πέρασμα της Γέφυρας Αλένμπι, μεταξύ της Δυτικής Όχθης και της Ιορδανίας, καθώς οι φύλακες ασφαλείας παρατήρησαν ένα ασυνήθιστο φούσκωμα στα παντελόνια του, ανέφερε σήμερα σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του Γραφείου Διασύνδεσης με τους Παλαιστίνιους, COGAT.

Όταν του έκαναν σωματικό έλεγχο, βρήκαν τις 14 καρδερίνες, δεμένες στα πόδια του. Δεν διέθετε τις απαραίτητες άδειες για τα άγρια πουλιά και παραδόθηκε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με το COGAT, ο άνδρας είπε πως αγόρασε τις καρδερίνες στην Ιορδανία και είχε σκοπό να τις πουλήσει στην Χεβρώνα, στην Δυτική Όχθη.

Ο διοικητής του συνοριακού περάσματος της Γέφυρας Αλένμπι, ο Χάντι Χατίμπ χαρακτήρισε το περιστατικό μια «σοβαρή» απόπειρα λαθρεμπορίου και δεσμεύτηκε να αποτρέψει το εμπόριο άγριας ζωής.

«Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε αδιάκοπα και να συνεργαζόμαστε με όλες τις πλευρές και για να παλέψουμε και να εξαλείψουμε αυτό το ανησυχητικό φαινόμενο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...