Εσωτερική Ασφάλεια

Aλλοδαπός μαχαίρωσε αστυνομικό στη Θράκη: Σώθηκε από θαύμα - Δείτε εικόνα

Δυστυχώς άλλο ένα σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα με μετατανάστη. Η κατάσταση πλέον αρχίζει και δυσκολεύει και χρειάζονται επειγόντως μέτρα για να βρεθεί μια λύση σε αυτή την δύσκολη κατάσταση.

Μετανάστης μαχαίρωσε 25χρονο αστυνομικό που του ζήτησε να σταματήσει για έλεγχο στην Εγνατία Οδό μεταξύ Πολυάνθου και Σώστη, στη Ροδόπη.

Πέντε μαχαιριές

Ο αστυνομικός φέρει δύο μαχαιριές στην παλάμη του, μία στον αριστερό ώμο του και δύο στο πίσω μέρος τους κεφαλιού του.

Οπως μεταδίδει η ιστοσελίδα xronos.gr, ο αλλοδαπός δράστης επιτέθηκε στον αστυνομικό με επαγγελματικό μαχαίρι, πριονωτό με λαβή.

Τα χτυπήματα δείχνουν ότι από τύχη γλίτωσε ο αστυνομικός το μοιραίο.

Δύο αστυνομικοί ζήτησαν από τον δράστη, που ήταν 20-25 ετών και εκινείτο πεζή, να σταματήσει για έλεγχο.

Τράπηκε σε φυγή

Αυτός, απώθησε τον νεαρό αστυνομικό και άρχισε να τρέχει. Οταν ο αστυνομικός τον πρόλαβε και τον ακινητοποίησε, ο αλλοδαπός έβγαλε το μαχαίρι και άρχισε να του καταφέρει επανειλημμένα χτυπήματα

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή ενώ τον τραυματισμένο αστυνομικό μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» ο συνάδελφός του.

Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παρέμεινε για νοσηλεία, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Τα χτυπήματα, ωστόσο, που δέχτηκε, δείχνουν ότι από τύχη γλίτωσε το μοιραίο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Για το αιματηρό περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση η Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στην οποία αναφέρει:

«Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστου άνδρα, ο οποίος σήμερα (17-11-2019) το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης, όταν κρίθηκε ύποπτος από αστυνομικούς οι όποιοι επιχείρησαν να τον ελέγξουν, επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι αστυνομικό και στη συνέχεια διέφυγε.

»Ο τραυματίας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, ενώ για το περιστατικό ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...