Κοινωνία

Τραγωδία στα Καμίνια: Εκτός κινδύνου η μητέρα που τη μαχαίρωσε η κόρη της – «Το μόνο που θέλω, είναι να ξεχαστεί το συμβάν»

Καλύτερη φαίνεται να είναι η κατάσταση της υγείας της άτυχης μητέρας την οποία μαχαίρωσε οκτώ φορές η ίδια της την κόρη στα Καμίνια.

Η 48χρονη μητέρα, η οποία δέχθηκε επίθεση από την 14χρονη κόρη της, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Τι δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας.

Το περαστικό έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη, στις 2:00 τα ξημερώματα, όταν η 14χρονη μαχαίρωσε τη 48χρονη μητέρα της, ενώ κοιμόταν στο σαλόνι.

«Η μητέρα πλέον έχει εξέλθει από την εντατική και είναι καλά στην υγεία της. Το δε, κορίτσι θα ακολουθήσει την απόφαση, που έχει λάβει η Δικαιοσύνη, να παρακολουθήσει τα αναμορφωτικά μέτρα» γνωστοποίησε ο δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1».
Η 48χρονη νοσηλεύεται στο Θριάσειο Νοσοκομείο και πλέον, η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.

Μέσω του δικηγόρου της, η τραυματισμένη μητέρα δήλωσε ότι το μόνο που επιθυμεί, είναι να ξεχαστεί το τραγικό συμβάν.

Πώς έγινε το περιστατικό
Σύμφωνα με τον «ΑΝΤ1», η 14χρονη - κόρη του θύματος - φέρεται να άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού και να κατάφερε οκτώ χτυπήματα στη μητέρα της, την ώρα που αυτή κοιμόταν στο σαλόνι.

Στο σπίτι βρισκόταν και η δίδυμη αδελφή του κοριτσιού. Η κοπέλα ξύπνησε από τις κραυγές της μητέρας και επενέβη, κατορθώνοντας να αρπάξει το μαχαίρι από τα χέρια της αδελφής της.

Η τραυματισμένη γυναίκα εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση του σπλήνα.

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε και η 14χρονη. Το κορίτσι έφερε τραύματα στον καρπό, στον μηρό και στο γόνατο.

Από δικαστικής πλευράς, η 14χρονη αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...