Αθλητισμός

Συγκλονιστική ανατροπή στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ: Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη έναντι της ΑΕΚ με τεράστια ανατροπη

Ένα ντέρμπι "κόλαση" διεξήχθη στο ΟΑΚΑ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Οι "πράσινοι" μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ και μάλιστα με δύο γκολ διαφορά, όνως η ένωση, δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα αυτό έχασε τελικά με 3-2.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 18′ με τον Μιχάλη Μπακάκη. Το 0-2 πέτυχε στο 36΄ ο Ολιβέιρα σε γκολ που ήταν «φωτοτυπία» του νικητήριου με τον Ατρόμητο: κόρνερ Λιβάγια, κεφαλιά Μάνταλου και ο Πορτογάλος μπαίνει με τη μπάλα στα δίχτυα!

Η ΑΕΚ στο 51΄ είχε δοκάρι με τον Ολιβέιρα . Ο Μακέντα μείωσε στο 67΄, το ντέρμπι άρχισε ξανά και τρία λεπτά αργότερα ο Περέα έγραψε το 2-2 με πλασέ από κοντά.

Στο 86΄ ο Δημήτρης Κολοβέτσιος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και στο 88΄ σημείωσε το νικητήριο γκολ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ζαχίντ.

Διαιτητής: Ματίας Γκεστράνιους (Φινλανδία)

Κίτρινες: Πούγγουρας, Ινσούα, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης – Σιμόες

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μάκης Αγγελίνας): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα (46΄ Χατζηθεοδωρίδης), Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Δώνης, Κουρμπέλης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης (86΄ Κολοβέτσιος), Μπουζούκης (46΄ Περέα), Μακέντα

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Μπακάκης, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Κρίστιτσιτς (46΄ Σιμάο), Σιμόες, Βέρντε (80΄ Γιακουμάκης), Λιβάγια, Μάνταλος, Ολιβέιρα (73΄ Αλμπάνης)

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...