Κοινωνία

Σοκ στον Βόλο! Θύμα άγριου ξυλοδαρμού γυναίκα στρατιωτικός

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης μία γυναίκα – στρατιωτικός από το Βόλο από έναν 35χρονο, που φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Ένας 35χρονος άνδρας επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές εναντίον μίας 37χρονης γυναίκας - στρατιωτικού από τον Βόλο. Προσήχθη από την αστυνομία ο φερόμενος δράστης.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «magnesianews.gr», σημειώθηκε κοντά στις εγκαταστάσεις του Ενιαίου Αθλητικού Κέντρου, στη Νέα Δημητριάδα.

Δράστης φέρεται να είναι ένας 35χρονος άνδρας, ο οποίος επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές στην ανυπεράσπιστη 37χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο 35χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Η 37χρονη μετέβη, με δικό της μέσο, στο Γενικό Νοσοκομείο του Βόλου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικές αρχές, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, προχώρησαν στην προσαγωγή του 35χρονου φερόμενου δράστη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...