Κόσμος

Σοκ με απόπειρα φόνου μέσα σε κατάστημα - Πυροβόλησε την γυναίκα του εξ επαφής 5 φορές (βίντεο)


Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην πόλη Itacoatiar της Βραζιλίας, όταν ένας άνδρας 31 ετών προσπάθησε να σκοτώσει την ίδια του τη γυναίκα με περίστροφο μέσα σε τοπικό μαγαζί.

Την απόπειρα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και δείχνουν τον 31χρονο Etiemerson de Souza Moura να τραβάει το πιστόλι και να προσπαθεί από απόσταση αναπνοής να δολοφονήσει τη γυναίκα του! Για καλή της τύχη, το όπλο δεν πυροδότησε καθώς έπαθε «εμπλοκή» και κόλλησε! Αμέσως ο άνδρας φαίνεται να προσπαθεί ξανά και ξανά δείχνοντας ότι ήθελε πάση θυσία να «βγάλει» από τη μέση την άτυχη γυναίκα η οποία καθόταν ανήμπορη πιάνοντας το κεφάλι της.

Αμέσως ένας άντρας πέφτει επάνω στο δράστη και προσπαθεί να τον απομακρύνει την ώρα που το όπλο «ξεκολλάει» και πυροβολεί στον αέρα.

Ο 31χρονος συνελήφθη μετά από λίγο από τις τοπικές αρχές και κρατείτο μέχρι να οδηγηθεί στο δικαστήριο για απόπειρα φόνου.

//www.liveleak.com/e/a3EO3_1574657323

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...