Πολιτική

Νέο χτύπημα από τη Νοτοπούλου: Η εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι... αρτιμελής! - Βίντεο

Αν νομίζατε πως τα γλωσσικά «ατόπημα» της Κατερίνας Νοτοπούλου περιορίζονται σε αγγλικές λέξεις όπως το διάσημο πλέον "τσέο" κάνετε λάθος! Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή της τονίζει πως η εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής θα είναι... «αρτιμελής».

Μετά τον «τσέο», όπως αναφέρθηκε στον CEO της Thomas Cook πριν από λίγες εβδομάδες, η Κατερίνα Νοτοπούλου ξαναχτύπησε.

Αυτήν τη φορά μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ υποστήριξε ότι η εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για τη Novartis θα είναι... «αρτιμελής»!

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τις εξελίξεις στην Προανακριτική για τη Novartis, μετά και την αποπομπή Πολάκη και Τζανακόπουλου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως η εκπροσώπηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός της στην Επιτροπή «θα είναι αρτιμελής»... όπως ορίζει το Σύνταγμα και ο Νόμος!

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/FzWL0zIx6K4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...