Αρχείο

Ερευνήτρια Μπίλντερμπεργκ: Άνθρωπος του Σόρος ο επερχόμενος νέος κυβερνήτης της Ισπανίας

Πρόσφατα το ισπανικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα (PSOE) και το κόμμα Unidas Podemos της ριζοσπαστικής αριστεράς κατέληξαν σε προκαταρκτική συμφωνία για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού στην Ισπανία, μόνο που οι 120 έδρες που διαθέτουν οι μεν και οι 35 των δε δεν επαρκούν για την πλειοψηφία στην 350μελή Βουλή.

Παρόλα αυτά ο επικεφαλής των Σοσιαλιστών Πέδρο Σάντσεθ, μοσχοπαίδι της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ, παρών στις συνεδριάσεις και προωθούμενος από αυτήν, προαλείφεται για πρωθυπουργός.

Η ειδική για θέματα της περιβόητης Λέσχης, Κριστίνα Μαρτίν Χιμένεθ, έβγαλε "λαβράκι"  από το κοινωνικό δίκτυο του LinkedIn.

Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για ένα δίκτυο επαγγελματικών επαφών, όπου, μεταξύ πολλών άλλων, οι χρήστες του παραθέτουν το βιογραφικό τους.

Όπως αναφέρει λοιπόν η ειδική ερευνήτρια "εάν περάσετε από τον Pedro Sánchez μπορείτε να παρατηρήσετε ότι είναι συνεργάτης (για χρόνια και παραμένει σύμφωνα με το προφίλ του) του Εθνικού Δημοκρατικό Ινστιτούτου, μια οργάνωση που χρηματοδοτείται από... την οργάνωση Aνοιχτή Kοινωνία, φυσικά, μια οργάνωση του Τζορτζ Σόρος , του "αγαπημένου μας φιλάνθρωπου".

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...