Αρχείο

Άγγελος Αναστασιάδης: Δείτε τις τρομακτικές εικόνες από το τρακαρισμένο όχημα

Άγιο φαίνεται να είχε ο Άγγελος Αναστασιάδης που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Χαλκιδική. Η σύζυγός του δίνει στην δημοσιότητα την φωτογραφία από το κατεστραμμένο το όχημα!

Το αυτοκίνητο του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος έπεσε σε χαράδρα τριών μέτρων. Ταξίδευε μαζί με τον βοηθό του στην Εθνική Ομάδα, Απόστολο Τερζή.

Η σύζυγος του Άγγελου Αναστασιάδη, Βιβή Κηπουρού, ανέβασε στα social media φωτογραφίες του τρακαρισμένου αγροτικού, που πραγματικά κόβουν την ανάσα!

Δείτε τις εικόνες από το τροχαίο:

Άγγελος Αναστασιάδης

Πώς συνέβη το τροχαίο
Απίστευτα τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδας και του ΠΑΟΚ ταξίδευε μαζί με τον Απόστολο Τερζή προς την Αρναία (περιοχή της Χαλκιδικής), αρχικά για να επισκεφθούν κάποιους φίλους τους και στη συνέχεια για να παραστούν σε τραπέζι που ήθελαν να τους παραθέσουν τα μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αρναίας.

Το Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσαν όμως, εξετράπη της πορείας του στο 55ο χλμ Ιερισσού – Χαλκιδικής, με κλιμάκιο της τροχαίας να φθάνει αμέσως στο σημείο. Κανείς από τους δύο πάντως δεν φαίνεται να έχει πάθει το παραμικρό, παρά το σοβαρό ατύχημα, με το ρεπορτάζ να σημειώνει ότι το όχημά τους διαλύθηκε ολοσχερώς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ