Ρωσία

Συναγερμός στη Ρωσία: 28 ξένα μαχητικά πλησίασαν «απειλητικά» τον εναέριο χώρο

Ήχησαν οι «σειρήνες» στη Ρωσία, με τις Ένοπλες Δυνάμεις να βρίσκονται σε επιφυλακή όταν 28 ξένα μαχητικά αεροσκάφη προσπάθησαν να παραβιάσουν τον εναέριο χώρο.

Ρωσικά μαχητικά επιχείρησαν συνολικά 19 φορές για να αποτρέψουν την είσοδο στην επικράτεια της Ρωσίας των ξένων αεροπλάνων που διεξήγαγαν κατασκοπευτικές δραστηριότητες πλησίον των συνόρων της.

Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις ανίχνευσαν συνολικά 28 αεροσκάφη ξένων χωρών τα οποία πραγματοποιούσαν κατασκοπευτικές δραστηριότητες κοντά στον εναέριο χώρο της Ρωσίας κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, ανέφερε σήμερα η εφημερίδα Krasnaya Zvezda.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, μαχητικά αεροσκάφη της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποίησαν συνολικά 19 εξόδους «σε κατάσταση συναγερμού» (scramble) από τις αεροπορικές βάσεις τους προκειμένου να εμποδίσουν τα ξένα αεροσκάφη να εισέλθουν παράνομα στον ρωσικό εναέριο χώρο.

Τα ξένα αεροσκάφη εμποδίστηκαν από το να εισέλθουν παράνομα στον εναέριο χώρο της Ρωσίας, σύμφωνα με το infographic που δόθηκε στη δημοσιότητα από την εφημερίδα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...