Κόσμος

Βιετνάμ: Επέστρεψαν 16 από τις 39 σορούς που βρέθηκαν στο φορτηγό στο Έσσεξ - Εικόνες

Οι σοροί των 16 από τους 39 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο φορτηγό του θανάτου στο Έσεξ, επέστρεψαν στο Βιετνάμ. Συγκλονιστικές εικόνες που αποδίδουν το θρήνο για τους ανθρώπους αυτούς, μεταδίδει το βιετναμέζικο πρακτορείο ειδήσεων. 

Στις 23 Οκτωβρίου, 39 μετανάστες, υπήκοοι Βιετνάμ, εντοπίστηκαν νεκροί σε φορτηγό ψυγείο στο Έσσεξ, ανάμεσα τους και ένας έφηβος.

Στα τέλη Οκτωβρίου η είδηση των 39 ανθρώπων που βρέθηκαν νεκροί στο πίσω μέρος φορτηγού - ψυγείου στο Έσσεξ συγκλόνισε την κοινή γνώμη και σκόρπισε τον θρήνο στο Βιετνάμ καθώς επρόκειτο για υπηκόους του.

Οι συνθήκες θανάτου των ανθρώπων που αναζητούσαν ένα καλύτερο μέλλον στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι τραγικές καθώς φέρεται να πάγωσαν, σύμφωνα με δήλωση ειδικού. Όπως εξήγησε η θερμοκρασία στο εσωτερικού του ψυγείου-κοντέινερ μπορεί να φτάσει ακόμη και -25 βαθμούς Κελσίου, ενώ συνήθως χρησιμοποιείται για τη μεταφορά μπισκότων.

Οι σοροί μετά από αρκετές εβδομάδες μεταφέρονται πλέον στο Βιετνάμ προκειμένου οι συγγενείς των θυμάτων να θάψουν τους αγαπημένους τους.

[gallery columns="1" size="full" ids="6882792,6882793,6882794,6882795,6882796,6882797"]

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...