Αθλητισμός

26 Οκτωβρίου 1984: Σαν σήμερα ο Μάικλ Τζόρνταν συστήθηκε στο NBA - Βίντεο

Ο Μάικλ Τζόρνταν, πριν από ακριβώς 35 χρόνια, ξεκίνησε να χτίζει τον μύθο που τον οδήγησε στην κορυφή της ιστορίας πορτοκαλί μπάλας.

Πέρασαν 35 ολόκληρα χρόνια από τη μέρα που ο Air Michael Jordan συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό του NBA. Σε εκείνο το ματς ο MJ δεν έθελξε με την εμφάνισή του παρά το ότι σκόραρε 16 πόντους.

Ωστόσο από την πρώτη του εμφάνιση θυμόμαστε μία φάση η οποία δεν τον επηρέασε στη μετέπειτα καριέρα του. Ο Michael θέλοντας να εντυπωσιάσει το κοινό του «Chicago Stadium» προσπάθησε να καρφώσει τη μπάλα στο καλάθι των Ουάσινγκτον Μπούλετς μπροστά από τον δυναμικό σέντερ, Τζεφ Ρούλαντ.

Όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν και ο Air προσγειώθηκε με δύναμη στο παρκέ. Η ατυχής προσπάθεια δεν τον εμπόδισε και έτσι βοήθησε την ομάδα του να επικρατήσει των Μπούλετς με 109-93. Αυτό το ματς ήταν η απαρχή του μύθου μιας και ο Jordan είναι αναμφίβολα ο κορυφαίος παίκτης που έπιασε στα χέρια του τη «σπυριάρα».

https://youtu.be/eO_Q8aBPMWc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...