Εθνικά θέματα

Οι «Τούρκοι» της δυτικής Θράκης υποστηρίζουν την τουρκική εισβολή στην Β. Συρία - Εμπρηστική ανακοίνωση

Οι αποκαλούμενοι «Τούρκοι» της Δυτικής Θράκης εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία υποστηρίζουν όπως λένε, την τουρκική "ειρηνευτική" επιχείρηση (επαίσχυντη εισβολή για εμάς τους υπόλοιπους) της «μητέρας πατρίδας Τουρκίας», όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, κατά της "τρομοκρατίας" στην Βόρεια Συρία, σύμφωνα με ΜΜΕ της μειονότητας στην δυτική Θράκη στην τουρκική γλώσσα.

Η ένωση Δυτικής Θράκης (Σύνδεσμος Çınar) και αξιωματούχοι της μειονότητας εξέδωσαν την σχετική ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζουν την τουρκική στρατιωτική επιχείρηση στην Συρία.

Επίσης η Τουρκική Ομοσπονδία της Δυτικής Θράκης εξέδωσε επίσης ανακοίνωση υποστήριξης της ωμής εισβολής στην Συρία.

Ομάδες της αποκαλούμενης «τουρκικής μειονότητας» με  δραστηριότητες  υποστηρίζουν ολόθερμα  τις πράξεις των Τούρκων στρατιωτών και των τζιχαντιστών στην Συρία  στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Άλλες ομάδες που σχηματίστηκαν διαβάζουν ευχές (Surah Fatah) και προσεύχονται για την επιτυχία της τουρκικής επιχείρησης στην περιοχή.

Μέρος της σχετικής ανακοίνωσης των αυτο-αποκαλούμενων "Τούρκων" στην Δυτική Θράκη:

«Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης και οι μουσουλμάνοι Τούρκοι σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να παρέχουν  κάθε δυνατή ενίσχυση και προσπάθεια για να πετύχει η «πηγή της Ειρήνης» που πραγματοποιείται από την Τουρκία. Ο Σύνδεσμος Çınar, ένας από τους μη κυβερνητικούς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στη Δυτική Θράκη, η ένωση BİHLİMDER και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης εξέδωσαν υποστηρικτικές δηλώσεις για την τουρκική στρατιωτική επιχείρηση στην Βόρεια Συρία.

Επιθυμούμε ο τουρκικός στρατός που συμμετάσχει στην επιχείρηση να νικήσει και επιθυμούμε την επιτυχία της επιχείρησης», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...