Αθλητισμός

Εικόνες ντροπής από το «ντου» κουκουλοφόρων στο Ολυμπιακός – Μπάγερν Νέων-Διακοπή τους αγώνα-Βίντεο

Ένα απαράδεκτο σκηνικό έλαβε χώρα στον αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και Μπάγερν στο πλαίσιο του Youth League.  Σημειώνεται ότι ο αγώνας διακόπηκε λόγω εισβολής περίπου 80 κουκουλοφόρων, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στο γήπεδο!

Πρωτοφανή γεγονότα έλαβαν χώρα στο ματς Νέων μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπάγερν στο πλαίσιο του UEFA Youth League, το οποίο διεξάγεται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Ρέντη.

Γύρω στο 83’ του αγώνα με το σκορ στο 0-4 για τους Γερμανούς, μια ομάδα 20-30 κουκουλόφόρων από την εξέδρα κινήθηκαν απειλητικά κραδαίνοντας καδρόνια και φωτοβολίδες κινήθηκαν απειλητικά προς την πλευρά που κάθονταν οι λιγοστοί οπαδοί της Μπάγερν.

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή της διακοπής:

https://youtu.be/dRcBrDcXpLQ

Ευτυχώς, τα επεισόδια δεν κλιμακώθηκαν, όμως όπως ήταν φυσικό διεκόπη ο αγώνας, με τους παίκτες της Μπάγερν να παρακολουθούν σοκαρισμένοι τα όσα διαδραματίζονταν.

O τεχνικός της βαυαρικής ομάδας, Μάρτιν Ντεμικέλις, αναρωτιόταν για το πού ήταν η – απούσα – αστυνομία, ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού ζητούσαν συγγνώμη από τους ανθρώπους των αντιπάλων, χειροκροτώντας τους οπαδούς τους.

Αυτή τη στιγμή οι παίκτες των δύο ομάδων έχουν αποσυρθεί στα αποδυτήρια και είναι ακόμα άγνωστο το αν θα συνεχιστεί το ματς ή θα υπάρξει οριστική διακοπή.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...