Κοινωνία

Καρέ – καρέ η διάσωση τουρίστριας στην Κρήτη (εικόνες)

Στιγμές αγωνίας έζησαν λουόμενοι στην παραλία Κλωτζανή στα Μάλια την Παρασκευή, όταν εξαιτίας των ισχυρών ανέμων κινδύνευσε η ζωή μίας τουρίστριας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, παρόλο που οι άνεμοι ήταν ισχυροί, η 60χρονη τουρίστρια αψήφησε τον κίνδυνο και αποφάσισε να πάρει το στρώμα της και να πάει για κολύμπι.

Ωστόσο αυτό δεν αποδείχτηκε καλή ιδέα καθώς η 60χρονη παρασύρθηκε από τους δυνατούς ανέμους και δεν μπορούσε να βγει στην ακτή. Απεγνωσμένη η τουρίστρια φώναζε για βοήθεια, ενώ ο σύζυγός της και οι λουόμενοι που βρίσκονταν στην παραλία έκαναν ότι μπορούσαν, μιας και η γυναίκα είχε απομακρυνόταν όλο και περισσότερο από την ακτή.

Για καλή τους τύχη, βρέθηκε μια κοπέλα, η βοήθεια της οποίας αποδείχθηκε σωτήρια. Η νεαρή κινήθηκε άμεσα και με γρήγορες κινήσεις έριξε στη θάλασσα το τζετ σκι από την επιχείρηση του πατέρα της, η οποία ήταν κλειστή λόγω καιρικών συνθηκών. Μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να βγάλει σώα την τουρίστρια, η οποία είχε υποστεί ισχυρό σοκ.

Η τουρίστρια είναι καλά στην υγεία της και ευτυχώς η περιπέτεια της είχε αίσιο τέλος. Μετά το πέρας της διάσωσης στελέχη του λιμεναρχείου Χερσονήσου μετέβησαν στο σημείο και κατέγραψαν το περιστατικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...